Horoscop zilnic 23 noiembrie 2017. Sagetatorii au o zi a deciziilor, vezi ce se intampla cu Balantele 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 noiembrie 2017.


BERBEC 

Debordezi de energie astazi, asa ca reusesti sa duci la bun sfarsit tot ce ti-ai propus. Chiar daca muncesti astazi, finalul zilei va fi plin de satisfactii. Pentru odihna, este si maine o zi.

TAUR

Astazi este frumos aspectat planul personal. Daca faci parte dintr-un cuplu, sunt sanse foarte mari sa duceti relatia la un nou nivel, sa fii ceruta in casatorie sau sa descoperi ca esti insarcinata. Daca esti singura, vei cunoaste sigur pe cineva.

GEMENI

Pui relatia de cuplu de primul loc. Totul merge ca pe roate in plan amoros, faceti planuri de viitor impreuna si va bucurati unul de compania celuilalt. Esti incantata de directia in care va indreptati.

RAC

Esti hipersensibila astazi. Nimeni nu iti intra in gratii si parca tot ce se intampla in jurul tau te scoate din sarite. Incearca sa nu exagerezi. Daca nu ai cea mai buna dispozitie, petrece timp in confortul propriului camin, cu un serial bun, o ciocolata calda si popcorn.

LEU 

Esti intr-o forma foarte buna si reusesti sa iti faci prieteni noi cu usurinta si chiar sa atragi o persoana cu care sa incepi o relatie romantica. Prin urmare, nu trebuie sa ratezi invitatiile colegilor de a iesi in oras.

FECIOARA

Petreci timp de calitate in compania celor dragi si faceti planuri pentru sarbatorile care bat la usa. Prin urmare, buna dispozitie este asigurata pentru aceasta sambata. 

BALANTA

Desi, in mod normal, esti o fire impaciuitoare, astazi esti dispusa sa mergi pana in panzele albe pentru a-ti sustine punctul de vedere. Prin urmare, se pot naste discutii aprinse. Mai bine lasi de la tine.

SCORPION

Dai dovada de ambitie astazi. Ceea ce iti doresti poate deveni realitate pentru ca astazi esti dispusa sa faci orice pentru a-ti atinge obiectivele. Daca depui suficient efort, satisfactiile vor fi pe masura.

SAGETATOR

Lasa-te purtata de intuitie pentru ca astazi iei cele mai bune decizii. Ai mai multa incredere in tine si nu te mai subestima. Destinul iti surade si asta te face sa te simti norocoasa.    

CAPRICORN

Vrei sa iti atingi obiectivele si sti dispusa sa faci orice, da asta nu inseamna ca trebuie sa calci si pe cadaver. Trebuie sa faci diferenta intre perseverenta si atitudine meschina. Daca alegi prima cale, te vei bucura de reusite.

VARSATOR

Iesi din zona ta de confort si, desi te sperie asta initial, in cele din urma vei ajunge sa te bucuri de succes si sa fii mandra de tine. Esti singurul obstacol din calea succesului tau. Trebuie sa fii constienta de asta.

PESTI 

Vestile bune vin de unde te astepti mai putin. Astazi ti se dovedeste faptul ca daca ai visuri marete si lupti pentru ele, chiar pot deveni realitate. Aceasta este lectia pe care o vei invata.

related posts

Modifică setările cookies