Horoscop zilnic 23 octombrie 2017. Fecioarele incheie conflicte vechi, vezi ce se intampla cu Pestii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 octombrie 2017.


BERBEC

Nu lasa trecutul sa te influenteze. Te-ai confruntat pentru mult timp cu “fantomele trecutului”  si este momentul sa te axezi pe prezent.  Se anunta o zi cu vesti noi.

TAU

Astazi este o zi cu program flexibil si lejer. Schimba-ti viziunea in privinta problemelor pe care le ai, nu totul este asa negru cum pare a fi la prima vedere. Astazi te vei intalni cu o persoana din trecutul tau.

GEMENI

Transforma-ti visele in realitate. Ti-ai facut multe planuri pe care trebuie sa le realizezi, aceasta perioada iti este benefica. Cei dragi te vor sustine neconditionat si asta te va ajuta foarte mult.

RAC

Perioada asta esti mult prea visatoare. Este in regula sa ai visuri si planuri de viitor insa ai grija sa fie si realizabile. Pe plan sentimental, ceva nou pare sa apara in viata ta.

LEU

Experienta isi spune cuvantul perioada aceasta. Ai invatat ceva valoros din trecutul tau si cum sa gestionezi anumite situatii, foloseste asta pentru a rezolva orice situatie ti se arata.

FECIOARA

Incheie conflictul in care ai intrat de ceva timp. Cineva trebuie sa inceteze acest razboi si este momentul sa o faci tu, O noua etapa ti se arata in fata.

BALANTA

Ai prea multe asteptari, iar asta nu iti este tocmai benefic. Nimeni nu este perfect si nu poate fi mereu asa cum iti doresti. Cei din jur observa lucrul acesta si nu au nicio intentie sa se schimbe.

SCORPION

Noi oportunitati ti se arata si esti pe cale sa le explorezi. Inspira adanc si bucura-te de ele, orice problema ai este minora pe langa celelalte lucruri bune prezente in viata ta.

SAGETATOR

Este momentul sa fii pragmatica. Nu mai visa atat de mult si pune in practica tot ce ai visat pana acum. Fii cat mai constienta de realitatea din jurul tau.

CAPRICORN

Este momentul pentru un nou inceput. O problema ce te-a macinat mult timp este pe cale sa se rezolve, asa o poti lasa in urma si sa incepi o noua etapa. Accepta ce vei primi si fii recunoscatoare.

VARSATOR

Ai grija la ce se petrece in jurul tau. Nu te lasa pacalita de aparente si mentine-ti opinia, multi vor vrea sa te faca sa te razgandesti si nu este tocmai benefic pentru tine.

PESTI

Revizuieste bine lucrurile pe care ti le doresti. Astazi este o zi buna sa incepi sa lucrezi pentru implinirea lor.  Sa nu-ti fie teama sa reiei legaturi mai vechi, iti pot fi de mare ajutor.

related posts

Modifică setările cookies