Horoscop zilnic 24 august 2016. Berbecii se simt inspirati, iar Leii au probleme financiare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 august 2016

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Ai idei foarte bune astazi si reusesti sa ii inspiri pe cei din jur. Esti optimista si nimic nu ti se pare irealizabil, asa ca demarezi proiecte noi, pe care speri sa te inchei cu succes.

TAUR

O veste primita pe neasteptate iti complica ziua si te pune pe ganduri. Esti dezamagita un pic de intorsatura pe care au luat-o lucrurile, insa nu este motiv sa dezarmezi. Cu o buna organizare, poti pune totul la punct.

GEMENI

La job lucrurile nu merg in directia dorita de tine, insa lucrul acesta te ambitioneaza si mai tare. Incerci sa iti faci ideile cunoscute si speri sa schimbi parerea celor din jur. Cu siguranta parerile tale vor da roade.

RAC

Ai de facut o multime de drumuri, pentru a rezolva lucrurile pe care le-ai tot amanat in ultima perioada. Incearca sa te organizezi cat mai bine pentru a nu mai intarzia si mai mult cu solutionarea lor.

LEU

Problemele financiare iti dau ceva batai de cap si ar fi indicat sa nu faci cheltuieli nejustificate, daca nu vrei o gaura prea mare in buget. Ar trebui sa acorzi o atentie mai mare felului in care iti cheltuiesti banii.

FECIOARA

Viata sentimentala devine ceva mai palpitanta zilele acestea. Astrele anunta ceva schimbari in aceasta sfera, asa ca sunt sanse sa cunosti pe cineva semnificatic sau ca relatia in care te afli sa se consolideze.

BALANTA

Esti plictisita de rutina din viata ta si pui la cale ceva care sa te scoata din aceasta stare. Chiar daca lucrurile nu par sa se aseze asa cum vrei tu chiar din prima, este important sa nu renunti.

SCORPION

Esti putin dezamagita de directia in care evolueaza relatia cu partenerul si te pregatesti sa ai o discutie serioasa cu el. Vedeti lucrurile din ce in ce mai diferit si de aici pornesc o multime de discutii in contradictoriu.

SAGETATOR

Vrei sa-ti schimbi locul de munca, insa nu ai o idee foarte clara despre ceea ce iti doresti. Te consulti cu partenerul de viata, dar si cu niste prieteni apropiati pentru a lua cea mai buna hotarare pentru tine.

CAPRICORN

Esti energica astazi si reusesti sa te mobilizezi exemplar. Atitudinea ta de invingatoare ii motiveaza si pe cei din jur, care incearca sa tina pasul cu tine.

VARSATOR

Esti foarte determinata astazi si tot ceea ce iti propui reusesti sa duci la bun sfarsit. Toate eforturile tale se concretizeaza si in curand vei avea ocazia sa vezi si primele rezultate.

PESTI

Este o zi in care nu stai prea grozav la capitolul concentrare, asa ca ar fi mai bine sa eviti sa iei decizii importante si sa faci lucruri care pot avea consecinte majore atat pentru tine, cat si pentru cei din jur.

related posts

Modifică setările cookies