Horoscop zilnic 24 august 2017. Balantele sunt in centrul atentiei, iar Pestii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 august 2017.


BERBEC

 

Scenarii de tot felul isi fac loc in mintea ta si reusesc sa te intrerupa din activitatea de la job. Nu pentru mult timp insa, pentru ca responsabilitatile pe care le ai te solicita in totalitate.

 

 

TAUR

 

Te simti epuizata si nu ai energia necesara pentru a duce lucrurile incepute la bun sfarsit. Nu te poti concentra si simti ca nimic nu iti iese asa cum iti propui. Poate ca este momentul pentru un mic moment de respiro in viata ta.

 

 

 

GEMENI

 

Te simti nedreptatita la locul de munca, insa nu faci nimic in acest sens. Desi simti ca ar trebui sa fii mai apreciata de colegi si superiori, acestia nu par prea impresionati de eforturile tale. Incearca sa le demonstrezi ca se insala.

 

 

RAC

 

 

Sunt sanse mici sa faci o impresie proasta in fata superiorilor tai sau a partenerului tau caci toti cei din jur iti cunosc abilitatile si stiu ca poti face fata oricarei situatii si poti rezolva si ceva mai grele cazuri. Chiar si asa, ai grija la activitatile de la birou de astazi.

 

 

LEU

 

Iti faci o multime de planuri in cuplu, fara sa tii cont de parerea partenerului. Nu incerca sa monopolizezi aceasta relatie, pentru ca nu vei avea decat de suferit. Cere parerea persoanei iubite inainte de a-l implica in vreo actiune.

 

 

FECIOARA

 

Sentimentele tale sunt din ce in ce mai confuze si crezi ca a venit momentul sa faci un pic de ordine in viata ta. Din pacate, nu stii daca sa urmezi ce iti spune inima sau ratiunea. Ai vrea sa nu te mai consumi atat de mult si sa ii spui partenerului ceea ce simti cu adevarat. Poate ca astazi este momentul.

 

 

 

BALANTA

 

Esti in centrul atentiei astazi si lucrul acesta te flateaza, dar te si copleseste. Nu stii cum sa raspunzi atator complimente si preferi sa te retragi atunci cand lumina reflectoarelor este pe tine.

 

 

SCORPION

 

Esti curtata de un barbat care pare ca ar fi in stare de orice ca sa te cucereasca. Desi intentiile lui sunt clare, inca nu stii daca vrei sa ii dau o sansa sau nu. Inima iti spune totusi ca nu pare cea mai potrivita persoana pentru tine.

 

 

 

SAGETATOR

 

Este o zi extrem de incarcata, in care trebuie sa faci mari eforturi pentru a-ti duce toate planurile la bun sfarsit. Te simti increzatoare in fortele proprii, insa trebuie sa accepti si ajutorul celorlalti daca vrei sa iti vezi planurile concretizandu-se.

 

 

 

CAPRICORN

 

Esti un pic dezamagita de felul in care evolueaza relatia cu partenerul, insa nici nu ai curajul sa aduci acest subiect in discutie. Deocamdata lasi lucrurile sa mearga de la sine si nu intervii prea mult asupra lor.

 

 

 

VARSATOR

 

Te simti incoltita de colegii de la birou, care par a avea pareri total diferite de ale tale. Incearca sa nu cedezi presiunii lor si sa iti sustii ideile pana la capat, daca se intampla sa crezi cu adevarat in ele.

 

 

PESTI

 

 

Simti o atractie ciudata fata de un barbat care…nu este partenerul tau. Desi incerci sa ignori lucrul acesta, nu poti sa te prefaci ca simti acei “fluturasi” in stomac de fiecare data cand treci pe langa el. Te simti ca o adolescenta indragostita si nehotarata.

related posts

Modifică setările cookies