Horoscop zilnic 24 decembrie 2017. Scorpionii se bucura de o calatorie, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 decembrie 2017.


BERBEC

Petrecerile de sarbatori iti pot scoate in cale o persoana alaturi de care sa poti construi relatia la care ai tot visat. Atractia dintre voi este imediata asa ca, daca nu credeai pana acum in dragoste la prima vedere, este timpul sa o faci.

TAUR 

Chiar daca ai trecut printr-o peroada mai dificila din punct de vedere sentimental, acum vei reusi sa le depasesti. Magia sarbatorilor de iarna te cuprinde si te invata sa fii mai buna, mai iertatoare.

GEMENI 

Ai lasat pe ultima suta de metri anumite cumparaturi si acum esti presata de timp, iar nervii ajung sa fie intinsi la maximum. Prin urmare, nu este exclus sa ajungi sa te certi cu cineva apropiat din nimic.

RAC

Ai grija la sanatate daca vrei sa poti sa te bucuri cu adevarat de sarbatorile de iarna. Imbraca-te bine pentru a evita racelile de sezon. In caz contrar, il vei astepta in pat pe Mos Craciun.

LEU 

Faci un compromis de dragul persoanei iubite, dar nu vei regreta pentru ca vei fi rasplatita pe masura, iar pe seara vei primi un cadou la care visai de foarte mult timp, iar asta iti va umple inima de bucurie.

FECIOARA

Ziua ti-o petreci aranjand lucrurile prin casa (asa se intampla cand amani totul pana pe ultima suta de metri), iar seara accepti invitatia unor prieteni si iesiti in oras sa petreceti.

BALANTA

Desi ar trebui sa te bucuri de sarbatorile de iarna, gandurile negative nu-ti dau pace. Incearca sa faci tot posibilul pentru a scapa de ele. Inconjoara-te de oameni dragi si lasa-i sa-ti arate cat de mult te iubesc si te pretuiesc. Sigur vor reusi sa-ti ridice moralul.

SCORPION

Faci o calatorie impreuna cu intreaga familie, care se va dovedi a fi exact ceea ce aveai nevoie pentru ca acest Craciun sa fie unul de nota 10 pentru tine. Petreci clipe de neuitat in compania celor dragi, asa ca nu ai putea sa iti doresti nimic mai mult.

SAGETATOR

Ziua de astazi nu este lipsita de conflicte, dar nu trebuie sa te lasi cuprinsa de energie negativa. Indeparteaza-te de cei care incearca sa iti strice buna dispozitie, pentru ca problema este la ei, nu la tine.

CAPRICORN 

Ai tendinta sa fii mana sparta astazi, fara sa te gandesti si la ziua de maine. Nimic mai gresit! Este ok sa fii generoasa, dar nu uita de responsabilitatile pe care le ai in perioada urmatoare.

VARSATOR

Iti petreci ziua impreuna cu familia si iti revezi niste rude cu care nu te mai vazusei de mult timp. Vei profita de aceasta ocazie pentru a rezolva si clarifica o disputa mai veche, astfel incat sa dispara tensiunea care pluteste in aer.

PESTI  

In aceasta perioada din an chiar se pot intampla minuni, iar tu vei experimenta asta pe propria piele. O persoana pe care o considerai rivala iti ofera ajutorul, iar asta te va face sa-ti schimbi parerea radical despre ea. Nu este exclus sa legati chiar si o relatie de prietenie.

related posts

Modifică setările cookies