Horoscop zilnic 24 februarie 2017. Taurii au parte de o experienta neprevazuta, iar Balantele sunt bine dispuse


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 februarie 2017.


BERBEC

Decizi sa faci o schimbare destul de importanta pentru tine. Fie renunti la jobul din prezent, fie iei o pauza in ceea ce priveste relatia cu partenerul tau, insa simti nevoia sa reimprospatezi aerul pe care il respiri. Exista un blocaj pe care trebuie sa-l identifici.

TAUR

Ai parte de o experienta total neprevazuta, care iti schimba modul de a gandi si iti influenteaza in sens pozitiv viata profesionala. Dupa cum vezi, exact atunci cand te astepti mai putin, apare persoana potrivita care iti readuce zambetul pe buze.

GEMENI

Iti asumi niste riscuri si desi nu ai fi crezut ca poti reusi, dai dovada de seriozitate si implicare si iti impresionezi sefii cu rezultate de-a dreptul miraculoase. Pana la urma, succesul isi face aparitia si in viata ta, dar doar dupa multa munca.

RAC

Este momentul sa demonstrezi tuturor ca nu functionezi doar dupa regulile prudentei exagerate si a conservatorismului, ci ca esti dispusa uneori sa apelezi si la spontaneitate si o urma de curaj pentru a-ti atinge scopurile.

LEU

Astazi reactionezi fara sa te gandesti la repercursiuni si mai ales la impactul pe care actiunile tale impulsive il pot avea in special asupra partenerului de viata. Inclusiv la locul de munca te vei simti ca la o competitie si te vei consuma din acest motiv.

FECIOARA

Munca pe care ati depus-o in ultimele luni incepe sa-si arate rezultatele, astfel ca veti primi niste vesti bune din partea sefilor, fie o promovare, fie o marire de salariu. Bucurati-va de aceste momente, pentru ca le meritati.

BALANTA

Vei avea o buna dispozitie molipsitoare astazi. Intuitia ta nu da gres si te poti astepta in orice moment al zilei la o reusita in plan personal sau profesional. Felicitari!

SCORPION

Atmosfera de acasa se resfrange asupra ta. Daca esti inconjurata de iubire si liniste, vei avea parte de o zi in acelasi ton. Daca, in schimb, ai tensiuni in familie, nu-ti va merge deloc bine. E posibil sa ai parte de o vizita neanuntata si sa primesti musafiri.

SAGETATOR

Esti pe fuga azi. Spre sfarsitul zilei, ai parte de o extravaganta: fie esti invitata in oras de prieteni, fie partenerul iti propune sa iesiti la o cina romantica. E o zi potrivita pentru alint si voie buna.

CAPRICORN

Desi preferi sa stai retrasa astazi, nu ai nicio sansa. Esti inconjurata de oameni cu care trebuie sa interactionezi si colaborezi, asa ca nu-ti ramane decat sa-ti pui creativitatea la bataie si sa iti folosesti talentul analitic pentru a duce la bun sfarsit un proiect.

VARSATOR

Te trezesti intr-o dispozitie foarte buna, ceea ce iti aduce multe beneficii atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Reusesti sa iti finalizezi o parte din proiectele pe care nu mai sperai sa le termini prea curand.

PESTI

Relatia cu persoana iubita merge din ce in ce mai bine, iar astazi ai parte de o surpriza din partea acesteia. Daca nu ai deja pe cineva, fii pe faza deoarece dragostea pluteste in aer.

related posts

Modifică setările cookies