Horoscop zilnic 24 ianuarie 2017. Racii au parte de odihna, iar Leii primesc o vizita neasteptata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 ianuarie 2017.


BERBEC

Se anunta vesti buna in sectorul financiar, pentru tine. Primesti niste sume de bani extra, care te ajuta si te si impulsioneaza sa te implici in proiecte noi si pe viitor.

TAUR

Ai o stare de bine molipsitoare pentru cei din jurul tau si te implici in discutii de tot felul, care te tin ocupata intreaga zi. Spre seara poti planifica o cina in grup sau poti merge la teatru sau cinema cu partenerul de viata.

GEMENI

Astazi iei decizii organizatorice. Este posibil sa planuiesti o redecorare a casei sau a camerei in care locuiesti, ori o iesire din oras impreuna cu prietenii.

RAC

Ai parte, in sfarsit, de odihna pe care o astepti de ceva vreme deja. Ai grija insa sa nu iti neglijezi toate responsabilitatile pentru ca asta ii poate supara pe cei din jurul tau.

LEU

Vi se face o surpriza in a doua parte a zile si este posibil sa primiti o vizita la care nu v-ati fi gandit sub nicio forma. Asta va inveseleste tot restul zilei care de altfel incepuse cam monoton.

FECIOARA

Nu te poti declara nemultumita complet de jobul tau, insa daca ti se arata o oportunitate atragatoare, nu te vei gandi de doua ori. Astazi poti primi o oferta in acest sens.

BALANTA

Desi consideri ca esti o persoana cat se poate de rationala, astazi nu prea ai chef s ate gandesti la nimic. Ba mai mult, incerci sa te izolezi de restul lumii si sa visezi la ceea ce iti doresti sa faci in urmatoarea perioada.

SCORPION

Te simti atat obosita cat si plictisita de ceea ce se intampla in jurul tau si ai senzatia ca toata activitatea ta de zi cu zi a intrat intr-un con de umbra si ca nu esti apreciata suficient pentru ceea ce faci.

SAGETATOR

Maniera obiectiva in care obisnuiesti sa privesti fiecare lucru in parte te ajuta astazi sa treci peste o problema la locul de munca sau la scoala. Eviti cu succes un conflict.

CAPRICORN

Astazi poate fi una dintre acele zile despre care se spune ca sunt norocoase. Fie primesti o suma de bani care te surprinde, fie te implici intr-un proiect nou care iti va aduce cat de curand satisfactii materiale.

VARSATOR

Nu vrei sa te concentrezi pe altceva inafara de viata amoroasa, insa ziua aceasta are alte planuri pentru tine si amana discutia pe care voiai sa o porti cu partenerul de viata.

PESTI

Nu esti niciodata lipsita de pareri si astazi se vede asta mai mult ca oricand. Poti supara pe cineva cu adevarul pe care il spui, iar sinceritatea ta poate fi interpretata gresit, asa ca ai grija in ce discutii intri.

related posts

Modifică setările cookies