Horoscop zilnic 24 iulie 2014. Gemenii au noroc in dragoste, iar Racii primesc o suma de bani


Berbecii impresioneaza la locul de munca, iar Varsatorii se simt obositi. Citeste mai jos intreg horoscopul!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 21 - 27 IULIE 2014

BERBEC

Proiectele de la locul de munca sunt din ce in ce mai numeroase, de aceea timpul care iti ramane pentru prieteni si pentru tine se scurteaza si esti nevoita sa-l imparti cu atentie.

TAUR

Numeroasele probleme de sanatate cu care te-ai confruntat in ultima perioada te determina sa iti faci o programare la medic pentru a vedea ce ai de facut in viitor. 

GEMENI

Relatia cu persoana iubita merge din ce in ce mai bine, asa ca va ganditi deja sa va mutati impreuna sau chiar sa va casatoriti. Daca esti singura, profita de aceasta perioada. 

RAC

Primesti o suma de bani la care nu te asteptai, iar acest lucru te bucura foarte mult, deoarece te aflii intr-o perioada destul de trista din punct de vedere financiar. 

LEU

Nu te mai intelegi cu persoana iubita si esti hotarata sa pui piciorul in prag. Vrei sa porti o discutie sincera si sa va decideti ce aveti de facut de acum inainte.

FECIOARA

Se anunta o zi benefica din punct de vedere financiar, situatie in care vei reusi sa treci peste o serie de probleme cu care te-ai confruntat in ultima perioada. 

BALANTA

Oboseala si stresul din ultima perioada incep sa-si spuna cuvantul, asa ca ar fi momentul potrivit sa iei o pauza pentru ca problemele de concentrare pe care le ai sa nu se agraveze.

SCORPION

Nu mai esti multumita de actualul loc de munca, de aceea incepi sa te gandesti serios la o alternativa sau la un proiect care sa iti ofere satisfactiile dorite. Te concentrezi mai mult pe placerea personala si nu te grabesti sa iei o decizie pripita.

SAGETATOR

Dupa o lunga perioada de timp in care ai muncit pe branci, incep sa se vada si rezultatele. Pe langa satisfactia personala, primesti si o recompensa din partea sefilor. 

CAPRICORN

Din cauza cheltuielilor nechibzuite pe care le-ai facut in ultima perioada, ai probleme financiare si esti nevoita sa renunti la o parte din planurile de vacanta.

VARSATOR

Nu ai chef sa comunici cu cei din jurul tau, asa ca te hotarasti sa iti iei liber de la job sau sa renunti la o parte din planurile pe care ti le facusei pentru astazi. 

PESTI

Impresionezi la locul de munca cu entuziasmul de care dai dovada atunci cand vine vorba despre proiectele in care esti implicata. Sefii vor observa acest lucru si te vor rasplati. 

related posts

Modifică setările cookies