Horoscop zilnic 24 mai 2016. Capricornii au multe sarcini de indeplinit, iar Racii isi pierd rabdarea


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 mai 2016.


BERBEC
 
Actiunile tale te-ar putea ajuta sa ajungi unde iti propui. Simte-te liber sa faci ce simti si ce iti place.Oamenii pot veni la tine sa iti ceara parerea in legatura cu ceva, iar tu esti dispus sa ii ajuti.
 
TAUR
 
Dorinta de a fii avansat la locul de munca, te poate pune intr-o pozitie proasta fata de ceilalti.Invata sa fii atent si la oamenii din jurul tau.Ai putea face greseli care te pot afecta pe viitor.
 
GEMENI
 
Astazi ai posibilitatea de a spune adevarul in fata, fara a deranja.Daca esti nehotarat si nu stii ce sa faci, gandeste-te ca fiind un om direct si sincer nu inseamna ca trebuie sa fii nesabuit.
 
RAC
 
Incearca sa iti gasesti motivatia si sa te incurajezi singura. Nu tot ceea ce realizezi inaintea tuturor trebuie sa fie un lucru bun.In general, lucrurile bune necesita timp.
 
LEU
 
Aceasta poate fi o zi reusita din multe puncte de vedere. Astazi si posibilitatea de a face o fapta buna fata de cineva si de a-ti scoate in evidenta calitatile. In plus, vrei primi o veste importanta pentru tine, fie de la locul de munca, fie de la cineva care ti-a fost coordonator intr-un proiect.
 
FECIOARA
 
Ai putea sa ai astazi in jurul tau persoane care sufera sau care nu sunt multumite de ceea ce fac. Incearca sa te relaxezi si sa te concentrezi asupra lucrurilor importante.
 
BALANTA
 
Nu incerca sa crezi in tot ceea ce spun ceilalti, de multe ori incearca sa te pacaleasca pentru ca stiu ca esti o persoana credula. Nu iti irosi energia cu astfel de persoane.
 
SCORPION
 
Este posibil ca lucrurile sa nu iti iasa exact cum ai crezut. Nu lasa emotiile sa te copleseasca si sa iti strice planurile, pentru ca ziua este lunga si vei avea nevoie sa fii intr-o stare buna spre seara.
 
SAGETATOR
 
Nu ai de ce sa iti faci griji. Astazi este un moment bun pentru a lua decizii in legatura cu lucrurile care te incurca.Ai incredere in fortele proprii si incearca sa fii mai optimist.
 
CAPRICORN
 
Trebuie sa te pregatesti pentru o zi destul de lunga.Poti avea multe sarcini la locul de munca sau acasa pe care trebuie sa le indeplinesti in scurt timp.Munca isi spune cuvantul, pot aparea si rezultatele mult asteptate.
 
VARSATOR
 
Ai tendinta de a cauta oameni care au aceleasi temeri ca tine. Vei gasi oameni care iti impartasesc parerile, care au aceleasi nemultumiri si aceleasi scopuri.Iti poti gasi un prieten pe viata la care nu trebuie sa renunti.
 
PESTI
 
In cazul in care situatii devin prea tensionate, primul instinct pe care il ai este de a fugi sau de a te izola.Nu ai suficienta incredere in tine.Incearca sa nu te mai gandesti la ce vor crede altii daca o dai in bara.

related posts

Modifică setările cookies