Horoscop zilnic 24 mai 2018. Săgetătorii suferă o dezamăgire. Vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 24 mai 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Azi poți face tot ce îți dorești, și mai mult decât atât, ți se pare că ai prins peșțișorul de aur. Tot ce mai poți face este să îți pui cele trei dorințe și se vor îndeplini. Ai parte de o zi minunată, iar seara o întâlnire cu prietenele te face să te simți extraordinar.

TAUR

O persoană din familie îți da o veste care te bucură. Dacă te gândești în continuare că trebuie să te muți sau să schimbi în vreun fel spațiul locativ este bine să începi acum ceea ce ți-ai propus. Este o perioada foarte bună pentru schimbări de acest gen. 

GEMENI

Tu știi cel mai bine ce e ok pentru tine, dar simți că direcția în care te îndrepți nu este chiar cea dorită de ține. Ia-ți un răgaz și gândește-te foarte bine ce îți dorești. Ai grijă că s-ar putea îndeplini și să nu fie chiar ceea ce te așteptai.

RAC

Azi ai senzația că toată lumea încearcă să te înnebunească și să conspire împotriva ta. Nu lua în serios nimic, cu atât mai puțin pe tine. Mâine cu siguranță vei fi mai bine, așa că nu e cazul să faci vreo criză. Abține-te. 

LEU

O zi cam agitată, dar în același timp nu te vei plânge pentru că tu faci față cu brio suprasolicitarilor. Te vei distra cu prietenii, vei avea parte de o seară interesantă și în același timp vei avea capacitatea de a fi extrem de volubilă și chiar vei face furori în anturaj cu farmecul tău. 

FECIOARĂ

Vei simți că tot ce ai construit până acum se poate dărâma într-o secundă și ești pe cale să-ți pierzi cumpătul. Reacțiile tale vor fi disproporționate față de realitate, iar ceilalți îți vor atrage atenția asupra faptului că exagerezi cam mult. Cel mai bine este să nu intri în panică.

BALANȚĂ

Ești entuziasmată azi și mergi până în pânzele albe pentru că tu crezi că numai astfel îți vei rezolva problemele. În cuplu vei fi foarte deschisă propunerilor și chiar îți vei oferi sufletul pe tavă, ceea ce nu este tocmai bine. Fii puțin mai rezervată.

SCORPION

Nu ține cont de oamenii pesimiști și fricoși din anturaj, pentru că unii te-ar putea dezarma. Mai mult te trag înapoi, îți taie cheful de a mai face ceva, pentru că îl iau pe „nu” în brațe și spun din start că ceea ce ai tu de gând să faci n-are sorți de izbândă. 

SĂGETĂTOR

Suferi o dezamăgire la locul de muncă. Deși ai depus eforturi considerabile în construirea unui proiect, alți colegi ajung să primească laudele din partea șefilor. Nu lăsa lucrurile așa. Spune că ți se face o nedreptate.

CAPRICORN

Dacă tu crezi cu tărie în ideile tale, nu îi mai lăsa pe cei din anturaj să te influențeze. Mergi până în pânzele albe și vei ajunge cu siguranță să te bucuri de succesul la care până acum doar ai visat.

VĂRSĂTOR

Ai parte de o zi excelentă, presatarata cu multe vești bune care îți vor asigura buna dispoziție. Profită de tot acest val de energie pozitivă și pune-ți în practică ideile pe care până acum nu ai avut curajul să le materializezi.

PEȘTI

Persoana care îți plăcea reușește să te dezamăgească astăzi, când își va arăta adevărata față. O pusesei pe un piedestal și acum regreți că te-ai grăbit să faci asta pentru că nu merita toată aprecierea ta.

related posts

Modifică setările cookies