Horoscop zilnic 24 martie 2016. Taurii trebuie sa se mobilizeze la job, iar Varsatorii sa puna accentul pe fidelitate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 martie 2016.


BERBEC

Astazi realizezi ca nu poti sa te multumesti cu salariul primit de la serviciu, pentru ca nu te ajuta sa iti acoperi toate cheltuielil. Iei decizia de a initia un proiect ce-ti va completa veniturile in perioada urmatoare.

TAUR

Ziua de astazi nu poate sa fie una monotona daca te dedici muncii cu energie si hotarare. Timpurile in care aveai succes fara sa faci prea mari eforturi au luat sfarsit. Azi totul se castiga cu multa munca si seriozitate.

GEMENI

Nu te grabi sa faci investitii riscante caci s-ar putea ca sansa sa iti intoarca spatele. Fii rezonabila si gandeste la rece. Desi beneficiezi de sprijinul partenerului tau, totusi nu ar trebui sa profiti de acest lucru.

RAC

Stai bine cu banii si cu serviciul, domenii in care poti sa te astepti la stabilitate urmata de crestere. Este important sa-ti pastrezi calmul si sa profiti de oportunitatile care pot aparea astazi.

LEU

Este timpul sa gasesti o solutie pentru o majorare a veniturilor. Nu te culca pe o ureche si nu uita sa profiti de aceasta perioada favorabila pentru a te pregati de un viitor asa cum ti-l doresti.

FECIOARA

Datorita actiunilor bine gandite pe care le-ai controlat in ultima vreme, dar si a sarcinilor indeplinite intocmai, astazi apar rezultatele. Respecta-ti cu strictete planul de lucru, fara sa sari incontinuu de la un lucru la altul, de parca nu ai sti pe care sa-l termini prima data.

BALANTA

O veche pasiune se poate reaprinde astazi si iti poate intoarce viata pe dos. Daca un astfel de eveniment nu va avea loc, vei fi suparata si indispusa, dar cu toate astea, nu iti vei exprima sentimentele fata de cei din jurul tau.

SCORPION

Relatia cu partenerul tau este pe drumul cel bun. Daca in trecut aveai tendinta de a trece brusc de la cearta la declaratii de dragoste si invers, astazi iti poti controla iesirile fara sa-l ranesti pe cel de langa tine.

SAGETATOR

Esti mai intelegatoare si mai indulgenta ca niciodata si inchizi ochii la indiscretiile celor din jurul tau, care te tradeaza si isi arata adevarata fata.

CAPRICORN

Momentele tandre vor alterna astazi cu unele mici tensiuni, dar relatia ta cu partenerul nu se afla in niciun pericol. Totusi, ar trebui sa-i acorzi mai multa atentie si sa ai mai multa grija de el, nu sa-l tratezi cu indiferenta.

VARSATOR

Astazi veti pune accent pe implicare si fidelitate, dar unele dintre voi pot decide sa isi ofere o perioada de amoruri libere, ceea ce ar putea duce la complicatii mari in ceea ce priveste viata amoroasa. 

PESTI

Viata de cuplu este spumoasa, dar frumoasa, iar emotiile puternice nu iti vor displacea. Ai grija, totusi, sunt limite peste care nu trebuie sa treci. Ar fi bine ca replicile tale sa nu fie atat de aspre incat sa-l deranjeze pe celalalt.

related posts

Modifică setările cookies