Horoscop zilnic 24 martie 2017. Fecioarele au parte de o surpriza, iar Sagetatorii primesc un cadou


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 martie 2017. 

Tag-uri:

BERBEC 

Nu-ti place sa vorbesti despre felul in care iti petreci timpul. Esti genul care lucreaza si in vacante, dar pentru ca iti face placere. Esti organizata si disciplinata. Astazi trebuie sa iei o pauza si sa te relaxezi. Sunt multe de rezolvat, dar vei avea timp pentru toate. 
 

TAUR 

Amintirile te coplesesc astazi. Ai ocazia sa reiei legatura cu anumite persoane din trecutul tau sau poate chiar sa refaci o relatie pasionala care s-a incheiat acum mult ani, dar care nu se consumase. Esti sentimentala si vrei sa ramai in starea asta. 


GEMENI

Simti astazi nevoia sa faci putina curatenie prin contactele din telefon sau e-mail. O persoana care ti-a fost intima in trecut te face sa-ti pui intrebari in legatura cu felul in care ati terminat relatia. Poate este timpul sa va reintalniti si sa vezi daca s-a schimbat ceva sau s-ar putea schimba in viitor. 

 
RAC

Te simti prinsa intre problemele de la serviciu si viata personala. Imaginea ta publica si sociala ar putea sa-ti aduca ceva probleme in viata de cuplu. Poate ca este timpul sa va opriti putin si sa va ascultati cu adevarat unul pe celalalt. Aveti nevoie de perspectiva potrivita si veti ajunge la un consens. 

 

LEU

De obicei, traiesti totul foarte intens, dar ai uneori tendinta sa tratezi lucrurile cu maxima nonsalanta, ca si cum nu te-ar interesa deloc. Astazi ar trebui sa-i faci loc pasiunii sa iasa la iveala. S-ar putea as ratezi o sansa mare daca nu te implici putin. 
 

FECIOARA

Partenerul tau planuieste sa-ti faca o surpriza si vei vedea la momentul potrivit ca avut o idee geniala. Daca nu esti intr-o relatie stabila, este posibil sa intalnesti o persoana care sa te surprinda intr-un mod extrem de placut. 

 

BALANTA

Simti atazi o atractie foarte puternica pentru cineva pe care l-ai vazut in trecere, dar nici macar nu l-ar remarcat pana acum. Nu-ti poti explica de ce te simti atat de atrasa de acaesta persoana, dar este ceva ce nu poti controla. Pe de alta parte, nu-ti place deloc faptul ca nu cunosti prea multe detalii despre viata sa. 

 

SCORPION 

Sunt calitati minunate sa-ti pese de ceilalti si sa pui suflet in relatiile cu ei. Ai ajuns la un alt nivel si simti nevoia de a face relatia oficiala sau daca sunteti casatoriti, te gandesti la o reinnoire a juramintelor de iubire. Inainte cu incredere si bucurie! O luna de mierea sau o a doua luna de miere este exact ceea ce va trebuie acum.

 

SAGETATOR

Iti arati astazi recunostinta fata de o persoana speciala din viata ta cumparand ceva dragut pentru casa. Chiar si daca locuiti in aceaesi casa, va aprecia cu siguranta cadoul primit, fie ca este vorba despre o mica opera de arta sau un cadou adus dintr-o tara straina. Asta nu numai ca va pastra interesul viu in relatia voastra, dar va va face pe amandoi sa va simtiti mult mai bine.

   

CAPRICORN

Cineva din trecut reapare astazi in viata ta si esti cuprinsa de nostalgie. Asta r trebui sa fie o experienta foarte interesanta si, probabil, ai mai multe lucruri in comun cu aceasta persoana acum decat aveai in trecut. S-ar putea ca dupa intalnirea de astazi sa deschideti impreuna un nou capitol. 

  

VARSATOR

Lucrezi foarte bine in echipa astazi. Daca exista vreun conflict in cuplu, sunt sanse foarte mare ca tu sa il rezolvi. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa discutati deschis despre lucrurile care va deranjeaza. Aveti acum ocazia sa va consolidati cuplul.  
 

PESTI

Nativii din Pesti au astazi ocazia sa vorbeasca deschis despre pasiunea lor. Poti incepe o afacere pornind de la unul dintre hobbyurile tale. Cineva apreciaza foarte mult creativitatea si munca ta si s-ar putea naste o colaborare frumoasa.

related posts

Modifică setările cookies