Horoscop zilnic 24 martie 2018. Scorpionii atrag admiratori. Vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 24 martie 2018.


BERBEC

Petreci o zi relaxantă departe de agitația din oraș. Te retragi la rude la țară sau plănuiești un weekend la munte cu familia și prietenii pentru a te asigura că nimeni nu te mai poate deranja cu problemele cotidiene.

TAUR

Reușești să găsești o soluție pentru niște probleme mai vechi și astfel să îți iei o piatră de pe suflet. Prin urmare, ai toate motivele să sărbătorești cu cei dragi depășirea acestui impas.

GEMENI

Încearcă să nu fugi după doi iepuri pentru că îi vei pierde pe amândoi. La fel de valabilă este și zicala “nu da vrabia din mâna pentru cioara de pe gard” pentru că vei regreta decizia în cel mai scurt timp.

RAC

Nimeni și nimic nu te poate face astăzi să te dai jos din pat și să miști vreun deget. Ești extrem de obosită și ai nevoie să îți iei o zi liberă în care nici măcar telefonul să nu îl ai deschis.

LEU

Din păcate, bugetul nu îți permite să faci toate acele achiziții la care visezi. Cu puțină răbdare, vei obține tot ceea ce îți dorești, dar încearcă să fii realistă, cu picioarele pe pământ.

FECIOARĂ 

Nu este exclus să afli astăzi că partenerul de cuplu nu ți-a fost fidel. În orice caz, relația voastră va fi zguduită astăzi de o veste neplăcută și va trebui să iei o decizie radicală cu privire la viitorul vostru.

BALANȚĂ

Treci printr-o situație mai dificilă și ai nevoie de suportul moral al celor dragi. Din fericire, îți vor fi aproape și vei avea pe umărul cui să plângi. În plus, ve primi și cele mai bune sfaturi, care te vor ajuta să depășești acest moment.

SCORPION

Emani carismă prin toți porii, așa că vei atrage cu ușurință noi admiratori. Rămâne la latitudinea ta dacă vei face următorul pas cu unul dintre ei și vei lega mai mult decât o simplă prietenie.

SĂGETĂTOR

Indiferent de cât de bine îți merge din punct de vedere financiar, încearcă să nu te lauzi pentru că vei atrage în mod automat și invidii și nu are rost să te învălui cu asemenea energii negative.

CAPRICORN

Ai grijă la ceea ce postezi pe rețelele de socializare pentru că informația poate ajunge cu ușurință și la niște persoane care nu te au la suflet și pot folosi apoi totul împotriva ta. Fii mai discrete cu viața ta personală.

VĂRSĂTOR

Fii realistă! Acesta este sfatul de care trebuie să ții cont astăzi pentru că, în caz contrar, sunt șanse foarte mari să fii dezamăgită în cel mai scurt timp și să îți pierzi curajul de a continua pe aceeași direcție.

PEȘTI

Astăzi ești predispusă la accidente rutiere, așa că trebuie să ai mare grijă, indiferent dacă șofezi sau ești pieton. Acordă mai multă atenție semnelor de circulație și sub nicio formă să nu traversezi prin locuri nepermise sau să treci pe roșu.

related posts

Modifică setările cookies