Horoscop zilnic 24 noiembrie 2014. Gemenii au probleme financiare, iar Racii exceleaza la locul de munca


Berbecii au o zi favorabila pentru investitii, iar Taurii au probleme de comunicare. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


BERBEC

Este o zi benefica pentru investitii, astfel ca ar fi bine sa va consultati cu partenerul de viata pentru viitorul vostru. Profitati de aceasta oportunitate, pentru ca nu va aparea in fiecare zi. 


TAUR

Din cauza problemelor de comunicare, aveti probleme la locul de munca. Incercati sa fiti mai diplomata si mai ingaduitoare, alfel veti avea de suferit.


GEMENI

Aveti probleme din punct de vedere financiar, asa ca faceti-va un plan pentru viitorul apropiat. Daca nu reusiti sa faceti nimic in acest sens, apelati la ajutorul unui membru al familiei.


RAC

Dupa o perioada in care ati lucrat pe branci, eforturile depuse incep sa se vada. Sunteti apreciate de sefi si primiti o propunere pentru promovare sau macar pentru o prima.


LEU

Concetrati-va pe problemele pe care le aveti pe plan personal, pentru ca treceti printr-o perioada mai proasta din acest punct de vedere.


FECIOARA

Va intalniti cu un prieten pe care nu l-ati mai vazut de ceva vreme, iar pe plan profesional lucrurile merg din ce in ce mai bine, cu noi oportunitati de avansare.


BALANTA

Petreceti o zi romantica alaturi de partenerul de viata, iar daca nu sunteti implicata intr-o relatie, astrele sunt de partea voastra si exista posibilitatea sa intalniti pe cineva.


SCORPION

Sunteti deja cu gandul la vacanta, iar acest lucru te afecteaza la locul de munca. Concentrati-va mai bine pana la momentul in care veti fi in concediu, altfel veti avea probleme.


SAGETATOR

Va concentrati pe proiectele de la job, iar din aceasta cauza aveti probleme in relatia cu partenerul de viata. Nu uitati sa-i acordati atentia de care are nevoie si pentru a consolida cuplul.


CAPRICORN

Va petreceti ziua alaturi de cei mai buni prieteni, astfel ca se anunta multa distractie si voie buna. Aveti grija sa nu exagerati, pentru ca saptamana e de-abia la inceput.


VARSATOR

Treceti printr-o perioada mai grea din punct de vedere financiar, insa primiti o veste buna in acest sens de la rudele voastre care va vor rezolva o parte din probleme.


PESTI

Nu este o zi favorabila pentru decizii importante, asa ca nu va grabiti inainte de a va hotari viitorul. Consultati-va cu partenerul de viata sau cu un prieten bun pentru a avea o imagine clara asupra problemei.

related posts

Modifică setările cookies