Horoscop zilnic 24 noiembrie 2015. Racii sunt agresivi cu partenerii, iar Fecioarele sunt predispuse la greseli


Tag-uri: #horoscop zilnic

Horoscop 2015 BERBEC

Ai grija sa-ti tii promisiunile facute pentru ca altfel risti sa stai fata in fata cu oameni fata de care ti-ai luat niste angajamente. Te simti un pic cam plictisita de tot ce ti se intampla si de aceea vei sari peste multe dintre responsabilitatile pe care le ai. 

Horoscop 2015 TAUR

Vei fi judecata gresit azi si vei face fata multor afronturi aduse de cei apropiati. Nu vei fi extrem de flexibila si esti pregatita de „razboi”. Aceasta atitudine va fi cea potrivita pentru acei oameni cu care merita sa faci asta. 

Horoscop 2015 GEMENI

Te-ai cam saturat sa astepti niste rezultate care nu apar. Esti hotarata sa iti iei propria soarta in maini si sa incepi sa iei hotararile tale pentru tine. Va fi o schimbare insesizabila, dar asta va fi bine pentru ca nu multa lume trebuie sa stie ce se intampla de fapt.

Daca te afli intr-o relatie, incearca sa te manifesti mai putin zgomotos mai ales ca ai tendinte agresive foarte puternice. Partenerul da dovada de multa intuitie atunci cand vine vorba de tine si asta te va surprinde foarte mult . 

Horoscop 2015 LEU

Daca pana acum ai fost extrem de ocupata cu diverse proiecte de la locul de munca, poate e momentul sa iti tragi rasuflarea. Prietenele vor fi alaturi de tine asa ca poti apela cu incredere la ele. 

Horoscop 2015 FECIOARA

Inconstient, vei face anumite greseli prin care ii vei rani pe ceilalti. Incearca sa-ti dai seama de acestea si pune accent pe flexibilitate si intelegere.

Horoscop 2015 BALANTA

Incearca sa te bazezi foarte mult pe intuitia ta pentru a reusi sa iesi din situatii nefericite. Nu incerca sa rezolvi singura unele obligatii si apeleaza cu incredere la ajutorul prietenilor. Totusi, de dragul unei linisti aparente nu te lasa umilita.

Horoscop 2015 SCORPION

Emotiile te pot coplesi foarte usor si pentru asta va trebui sa acorzi atentie sporita comunicarii si a ceea ce se intampla in jur. Poti vedea foarte clar unele aspecte ale unei probleme personale, dar cand va veni vorba sa treci la fapte iti va lipsi elanul. 

Horoscop 2015 SAGETATOR

Comunicarea cu tine poate fi dificila in aceste momente pentru ca nu vrei sa-ti asumi nicio respnsabilitate pentru nimic si cam traiesti in lumea ta. Nu este vorba de nepasare, asa cum ar crede apropiatii tai, ci pur si simplu de faptul ca inca nu ti-ai dat seama ce vrei exact sa faci in viitor.

Horoscop 2015 CAPRICORN

E posibil sa fii pusa in fata unor situatii in care vei minti sau vei ascunde lucruri importante pentru ceilalti. Nici sentimental nu stai foarte bine pentru ca iti va fi foarte greu sa exprimi exact ce iti doresti si mai ales ce vrei de la partener. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Incearca sa discuti mai mult cu persoanele din jurul tau si sa le impartasesti dorintele tale pentru ca numai asa vei avea, in mintea ta, situatia mai clara. Parerile celorlalti vor conta foarte mult in acesta perioada asa ca mai bine sa te consulti cu apropiatii si sa iei decizii in acord cu ei. 

Horoscop 2015 PESTI

Nu dai dovada de rabdare si atunci lucrurile se pot complica in viata ta. Partenerul tau a obosit sa iti tot spuna sa te relaxezi si de aici se pot naste discutii aprinse care pot scapa de sub control. 

related posts

Modifică setările cookies