Horoscop zilnic 24 octombrie 2014. Ocazie perfecta de negocieri pentru Pesti. Racii sunt in centrul atentiei


Horoscop zilnic 24 octombrie 2014. O zi care aduce noutati pentru Tauri. Ce se intampla cu ei, mai jos.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 20 - 26 octombrie 2014

Horoscop BERBEC

Incearca sa eviti sa ajungi astazi in centrul atentiei, caci unele persoane nu vor fi chiar incantate sa te vada in aceasta ipostaza si te-ai putea simti atacata. 

Horoscop TAUR

Iei o decizie importanta in ceea ce priveste viata profesionala si te implici in cateva activitati cu care nu ai avut de-a face pana acum. Seriozitatea si devotamentul tau sunt imediat apreciate si astfel reusesti sa castigi increderea celorlalti.

Horoscop GEMENI

Simti ca ai nevoie de o pauza si din acest motiv tinzi sa-i respingi pe cei din jur si sa ii indepartezi, desi astfel risti sa-ti pierzi cele mai bune contacte pe care le ai. 

Horoscop RAC

Esti in mijlocul atentiei, iar toti ochii sunt atintiti asupra ta. Fie ai ceva de povestit, fie propui o idee care este pe placul tuturor, cert este ca nimeni si nimic nu-ti sta in cale, iar oportunitatile de reusita nu intarzie sa apara.

Horoscop LEU

Ti se ofera sansa de a participa la cateva cursuri de dezvoltare profesionala, care te vor ajuta in timp in cariera. Desi ai tendinta sa le refuzi, ar fi bine sa te gandesti mai serios la viitorul tau si sa fii deschisa propunerilor venite din diverse directii.

Horoscop FECIOARA

Poti profita de aceasta zi pentru a studia, a citi sau a-ti restabili legaturile cu persoanele cu care nu ai mai vorbit de ani de zile. De asemenea, astazi ai ocazia sa te intalnesti cu un grup de prieteni mai vechi, cu care vei avea discutii mai mult decat interesante.

Horoscop BALANTA

Intri in contact cu persoane influente, care te ajuta in timp sa te dezvolti profesional si sa reusesti sa pui bazele unei afaceri de succes. Relatia buna pe care o ai cu familia si prietenii te face mai fericita si mai implinita decat de obicei.

Horoscop SCORPION

Ai parte de o zi armonioasa, in care oportunitati neasteptate isi fac aparitia in viata ta. Chiar daca acestea sunt legate strict de viata ta profesionala, implinirea ta conduce la o armonie speciala inclusiv in ceea ce priveste viata de familie.

Horoscop SAGETATOR

Simti nevoia sa interactionezi cu cei din jur si ii provoci pe multi la discutii pe diverse teme. Indiferent ca abordezi sau nu subiecte interesante, cert este ca nevoia ta de a socializa iti aduce multi prieteni si multe apreciere din partea celorlalti.

Horoscop CAPRICORN

Influentezi in mod pozitiv o situatie care va aduce multe rezultate benefice vietii tale profesionale si ai o putere incredibila asupra deciziilor celorlalti. Esti ascultata, urmarita cu atentie si apreciata pentru implicarea ta in actiunile companiei.

Horoscop VARSATOR

Sociabilitatea, generozitatea si prietenia te pot scoate astazi din multe incurcaturi si poti castiga multe lucruri daca te folosesti de ele. 

Horoscop PESTI

Este ziua perfecta pentru negocieri la locul de munca, ce ar putea sa-ti aduca ulterior multe satisfactii. Nu pierde ocazia de a dezbate cateva subiecte importante pentru tine, chiar daca va trebui sa faci acest lucru la telefon si nu fata in fata.

related posts

Modifică setările cookies