Horoscop zilnic 24 octombrie 2017. Capricornii se simt inspirati, veste importanta pentru Tauri 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 octombrie 2017.


BERBEC

Fii atenta la ce ai de facut astazi si evalueaza critic totul. Vei avea indoieli in ceea ce pare a fi corect. Alegerile dificile sunt cu un pas inaintea ta si te vor forta sa renunti la anumite convingeri pe care le ai bine stabilite.  Permite-ti un moment de relaxare pentru a te gandi la toate.

TAUR

Ai o perioada foarte buna la locul de munca. Ti se va ivi oportunitatea unui proiect important, ai grija la ce alegeri faci. Viata sentimentala va lua o intorsatura neasteptata, depinde de tine care va fi concluzia situatiei.

GEMENI

Astazi se pare ca vei avea o zi plina de surprize. Gaseste ceva pozitiv chiar si in cea mai inconfortabila situatie. Este momentul sa faci si o mica schimbare la tine, oamenii te vor vedea altfel daca te simti mai bine in pielea ta si esti increzatoare.

RAC

Este momentul sa treci mai departe. Sunt cateva decizii pe care le-ai tot amanat, este momentul sa inchei asta. Tine langa tine oamenii ce te sustin neconditionat si ia decizia pe care tu o consideri corecta. Lucruri bune vor veni daca ramai loial convingerilor tale morale.

LEU

Nu este loc de romantism astazi. Este ziua in care trebuie sa te focusezi pe munca si familie. Accepta tot ce ti se iveste nou si surprinzator. Cineva pe care nu l-ai vazut de ceva timp joaca un rol important in viata ta astazi.

FECIOARA 

Pacea si linistea te inconjoara astazi, ofera-ti timp pentru a te bucura de asta. Ai parte de prea mult stres in viata ta, un moment de relaxare e tot ce ai nevoie. Astazi este un moment prielnic pentru a termina toata treaba ce ai anulat-o pana acum.

BALANTA

Acorda-ti un moment de a reflecta asupra a tot ce se intampla in viata ta. Gandeste-te la trecut, la succese si esecuri, la cum te pot ajuta ele. Cineva din trecutul tau te va contacta si va reveni in viata ta.

SCORPION

Esti intr-o forma excelenta astazi.  Astrele se aliniaza in favoarea ta si multe oportunitati ti se vor arata pe toate planurile. Nu accepta un raspuns negativ daca tu crezi in ideea ta.  Este o zi excelenta de a incerca o noua activitate sau de a-ti dezvolta un nou hobby.

SAGETATOR

Cei din jur nu te sustin si incearca sa iti schimbe opinia. Tu continua sa faci ceea ce crezi ca e corect, indeparteaza negativismul din viata ta. Esti vulnerabila astazi si predispusa sa clachezi, elibereaza-ti mintea, odihneste-te si lucruri bune vor veni.

CAPRICORN

Este o zi plina de inspiratie. Foloseste un cadou de la un prieten drept inspiratie pentru a incepe ceva nou.  Invata din trecut si lectia oferita de el. Multe evenimente si realizari urmeaza in viata ta, trebuie sa ai putina rabdare. Deschide-ti inima unei noi iubiri.

VARSATOR

Fii egoist astazi! Acorda-ti mai mult timp tie, fa ceva special pentru tine. Este momentul sa lasi negativismul din viata ta sa dispara, toata perioada grea prin care ai trecut trebuie sa ramana in trecut si sa treci peste.  Nu lasa pe nimeni sa itis trice ziua.

PESTI

Raspunsurile problemelor sentimentale pe care le ai sunt la tine, asculta-ti inima. Fii pregatita pentru ce urmeaza si inarmeaza-te cu informatii, pentru ca situatia sa nu te prinda nepregatita. Vei citi ceva astazi ce iti va atrage atentia, spune-i si unui prieten ce vei descoperi.

related posts

Modifică setările cookies