Horoscop zilnic 25 aprilie 2014. Taurii au parte de cateva evenimente importante, iar Gemenii trebuie sa se fereasca de schimbari


Horoscop zilnic 25 aprilie 2014. Fecioarele pot pune bazele unei afaceri, in timp ce Scorpionii sunt testati la locul de munca. Vedeta zilei: Renee Zellweger. La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 21-27 APRILIE 2014.

BERBEC

Se tin lant sedintele in prima parte a zilei, iar subiectele discutate sunt foarte importante pentru cariera ta. Nu incerca sa schimbi traiectoria conversatiilor sau sa aduci argumente nefondate, pentru ca nu vor fi luate in considerare.

TAUR

Daca prima parte a zilei decurge normal, cea de-a doua este marcata de cateva evenimente importante pentru tine. In plus, ai parte de reprosurile partenerului tau, care se simte neglijat si nu intarzie sa-ti transmita acest lucru.

GEMENI

Este recomandat sa eviti sa introduci astazi schimbari de orice natura in viata ta. Mergi pe drumul tau asa cum ai facut-o si pana acum, fara sa incerci sa modifici ceva, ci sa te bucuri de lucruri asa cum sunt ele.

RAC

Lipsa de incredere in fortele proprii te va conduce catre situatii pe care nu vei sti cum sa le gestionezi si care nu vor da bine carierei tale. Incearca sa crezi mai mult in tine si sa actionezi dupa cum crezi de cuviinta, fara sa depinzi de ceilalti.

LEU

Determinarea, autocontrolul si profesionalismul sunt vitale astazi pentru tine, daca vrei sa ai parte de un succes pe care sa-l laude si ceilalti. Presiunea pe care o exercita seful tau asupra ta ar putea sa reprezinte un obstacol pentru tine. Ai grija cum o ocolesti.

FECIOARA

Este un moment bun pentru a incepe un drum pe cont propriu in sfera profesionala. Experienta de pana acum, seriozitatea si dorinta de a-ti dezvolta propria afacere te pot ajuta sa-ti transformi visul in realitate.

BALANTA

Pastreaza-ti energia pentru mai tarziu si trateaza tot ce apare astazi cu maxima relaxare si rabdare, caci spre seara te vor cuprinde emotiile puternice si greu vei putea face fata situatiilor care vor aparea in calea ta.

SCORPION

Cineva iti testeaza rabdarea, cunostintele si profesionalismul, iar faptul ca te simti incoltita iti provoaca o neliniste interioara. Incearca sa-ti mentii echilibrul fara a face o impresie gresita celor din jur.

SAGETATOR

Optimismul care ti-a coordonat dimineata se pierde treptat spre seara, cand iti dai seama ca fara mult efort, succesul nu are cum sa fie de partea ta. Astfel, te vezi nevoita sa te implici in cateva proiecte ce iti vor aduce satisfactia de care aveai nevoie.

CAPRICORN

Nu esti in cea mai buna forma, iar acest lucru se vede de la prima ora a diminetii. Spre seara insa totul revine la normal, iar viata ta personala are prioritate in fata oricarei eventuale noi responsabilitati care poate aparea la locul de munca.

VARSATOR

Sansele de a experimenta astazi cateva emotii neplacute sunt destul de mari, insa nu se pune problema ca nu le poti face fata. Sociabilitatea si deschiderea catre noi provocari te ajuta sa iesi din orice incurcatura.

PESTI

Intuitia te ajuta astazi sa actionezi cum trebuie in cateva situatii destul de delicate care apar in calea ta. Eventualele probleme de natura emotionala se rezolva de la sine, fara a mai fi nevoie de implicarea ta.

related posts

Modifică setările cookies