Horoscop zilnic 25 august 2016. Taurii au pretentii exagerate, iar Fecioarele au de luat decizii importante


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 august 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Incearca sa nu ii mai suspectezi pe ceilalti de intentii rele fara motiv. Lipsa ta de incredere in cei din jur nu iti face bine si s-ar putea sa ai de suferit din acest motiv.

TAUR

Ai pretenii exagerate pentru situatiile in care te regasesti si ii suprasoliciti pe cei din jur. Astepti prea mult de la ei si nu accepti deloc jumatati de masura. Nu ar strica sa fii un pic mai ingaduitoare.

GEMENI

Viata ta sentimentala ia o intorsatura neasteptata, insa toate lucrurile merg spre bine. Dupa o perioada in care ai fost destul de nemultumita de acest aspect al vietii tale, acum iese in sfarsit soarele si pe strada ta.

RAC

Esti intr-o pasa egoista si vrei sa iti satisfaci mai intai tie toate poftele si dorintele, abia apoi, daca mai e timp, te gandesti si la ceilalti. Lucrul acesta pare sa iti faca bine la moral, insa pentru cei din jur nu este tocmai placut 

LEU

Discutiile controversate pe care le ai astazi iti strica un pic starea de spirit. La job, situatia este una tensionata si nu reusesti sa duci la bun sfarsit taskurile pe care le-ai inceput.

FECIOARA

Ai de luat niste decizii importante, insa te temi de modul in care acestea iti vor influenta viitorul. Esti nelinistita si un pic confuza, dar pana la urma nu vei mai putea sa amani momentul decisiv.

BALANTA

Primesti o veste importanta, pe care o asteptai de multa vreme si care pare sa schimbe in bine lucrurile in viata ta, mai ales pe plan sentimental.  Dupa o perioada mai putin fericita, lucrurile par sa se aseze dupa placul tau.

SCORPION

Esti un pic demoralizata, iar lucrul acesta iti afecteaza relatiile cu cei din jur si productivitatea la locul de munca. Starea ta de spirit ii face pe ceilalti sa te evite.

SAGETATOR

Primesti o propunere care este destul de greu de refuzat, dar care incalca un pic principiile tale morale. Stai in dubii si nu stii daca sa accepti sau daca sa refuzi politicos.

CAPRICORN

Astazi este diplomata si destul de sensibila, motiv pentru care poti deveni usor tinta unor persoane nu la fel de bine intentionate din jurul tau. Ar fi bine sa acorzi atentie acestor lucruri, poti descoperi ca unele persoane nu sunt deloc asa cum credeai.

VARSATOR

Esti agitata si iti lipseste puterea de concentrare, asa ca ai toate sansele sa iei decizii gresite. Cel mai bine ar fi sa amani pe maine hotararile importante. Graba strica treaba in cazul tau.

PESTI

Astazi esti pur si simplu seducatoare si pare ca nimeni nu iti poate rezista. Esti jucausa si pusa pe flirt, iar cei abordati par “victime” sigure. Nu te derajneaza deloc acest rol de femeie fatala.

related posts

Modifică setările cookies