Horoscop zilnic 25 august 2017. Fecioarele incep proiecte noi, iar Scorpionii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 august 2017.


BERBEC

Ai de luat o decizie importanta si inca nu esti sigura de directia in care trebuie sa te indrepti. Ti-e teama sa nu fii sfatuita gresit si de aceea amani momentul decisiv. Este timpul sa te hotarasti, pentru ca ai putea rata o buna oportunitate.

 

TAUR

Astazi ai ocazia sa te vezi cu niste oameni dragi, care iti dau o stare de buna dispozitie. Te simti optimista si energica, pentru ca esti inconjurata de persoane care te apreciaza si te admira fara sa iti ceara nimic in schimb.

 

GEMENI

Ti-ai lasat multe lucruri neterminate, iar astazi este momentul sa le duci la bun sfarsit. Desi ai vrea sa demonstrezi ca poti face totul de una singura, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutor atunci cand simti ca nu mai poti face fata.

 

 

RAC

Te simti lipsita de energie inca de la primele ore ale diminetii, insa nu poti folosi asta ca scuza pentru a nu –ti indeplini sarcinile zilnice. Ai de facut lucruri multe, dar marunte, si pentru asta trebuie sa te mobilizezi.

 

LEU

Esti in cautare de experiente noi, iar aceasta zi este prielnica pentru asa ceva. Chiar daca ai un program incarcat, trebuie sa iti rezervi si ceva timp pentru a face lucrurile care iti plac cu adevarat.

 

 FECIOARA

Te simti in forma si crezi ca este momentul potrivit pentru a incepe niste proiecte pe care le amani de ceva vreme. Esti inspirata, dornica de munca si de afirmare, asa ca profita si treci la actiune.

 

BALANTA

Este o zi in care analizezi totul de doua ori inainte de a face si spune ceva. Esti extrem de precauta si nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii, lucru care ti-ar putea aduce niste beneficii astazi.

 

SCORPION

Astazi nu iti gasesti cu usurinta echilibrul si te lasi dusa de val mai mult decat este cazul. In a doua parte a zilei este posibil sa primesti o veste cate te destabilizeaza si mai tare, dar nu uita ca si maine este o zi. Poti rezolva totul pe rand.

 

 

 SAGETATOR

Astazi primesti o veste care nu este pe placul tau si care te face sa iti revizuiesti atitudinea fata de niste persoane apropiate din anturajul tau. Te simti tradata si nu iti poti ascunde dezamagirea 

 

 

CAPRICORN

Nu fi surprinsa daca ceea ce se intampla astazi iti va face inima sa bata mai tare. Pari ceva mai sensibila decat in mod obisnuit si ai de luat cateva decizii care te fac sa te agiti foarte tare.

 

 

VARSATOR

Pestii scapa de ceva ce ii incomoda foarte tare si incep sa se simta ceva mai bine in pielea lor. Este de preferat sa te tii departe de conflicte, ca sa poti sa iti mentii starea de bine, cu atat mai mult cu cat nu ar trebui sa te priveasca problemele altora, oricat de dragi ti-ar fi.

 

PESTI

Farmecul tau personal atinge astazi cote maxime. Nimeni nu poate sa-ti refuze nimic astazi, asa ca, daca aveai ceva important de rezolvat, poti sa te ocupi de acest aspect pana la finalul zilei.

related posts

Modifică setările cookies