Horoscop zilnic 25 februarie 2016. Pestii primesc o surpriza de la partenerul de viata, iar Taurii au o zi agitata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 februarie 2016.


BERBEC

Nu este o zi potrivita deplasarilor in scop de serviciu sau personal, ci este recomandat sa te odihnesti si sa-ti incarci bateriile, caci te asteapta o perioada foarte solicitanta atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

TAUR

Te astepta o zi agitata, in care toata lumea pare sa vrea ceva de la tine. Incearca sa dai dovada de diplomatie si sa nu te enervezi prea repede, altfel vei avea de suferit. 

GEMENI

Iti este din nou testata puterea de a-i intelege pe ceilalti si de a le oferi sprijinul necesar. Te confrunti cu o problema destul de delicata pentru tine sau de o surpriza neasteptata si ai nevoie de sfatul unui prieten apropiat.

RAC

Te straduiesti sa rezolvi un conflict cu unul dintre colegii de la munca, insa nu prea ai sanse, chiar daca iti expui toate argumentele. Discutia pare sa se prelungeasca la infinit.

LEU

Astazi totul depinde de tine daca vrei sa reusesti asa cum ti-ai propus. Oportunitatile nu intarzie sa apara, insa decizia de a profita de ele sta doar in mainile tale. Nu te gandi prea mult, caci s-ar putea sa dispara.

FECIOARA

Primesti o veste proasta din partea rudelor, iar acest lucru iti strica starea de spirit pentru aceasta zi, mai ales ca esti nevoita sa-ti modifici cateva dintre planurile pe care ti le-ai facut pentru saptamana asta. 

BALANTA

Vei avea parte de o experienta neasteptata la locul de munca, insa la finalul zilei totul se va incheia cu bine. Te hotarasti ca ai nevoie de o schimbare de look, astfel ca vei avea de luat o decizie in acest sens.

SCORPION

Esti nevoita sa rezolvi intr-un timp foarte scurt cateva probleme, care te ingrijoreaza si te nelinistesc deja de ceva vreme. Nu te pierde in situatii dificile, chiar daca asta e tendinta.

SAGETATOR

Din cauza stresului si a oboselii, te confrunti cu niste probleme de sanatate care s-ar putea agrava daca nu iei masuri cat mai repede. Incerca sa te relaxezi si sa petreci cat mai mult timp alaturi de cei dragi.

CAPRICORN

Din cauza problemelor de comunicare, te confrunti cu diferite divergente la locul de munca. Incerca sa fii mai diplomata si mai ingaduitoare, alfel vei avea de suferit.

VARSATOR

In incercarea de a impresiona cat mai mult la munca, uiti sa-i acorzi atentia necesara partenerului de viata, astfel ca lucrurile se complica atunci cand iti dai seama de acest lucru.

PESTI

Primesti un cadou neasteptat de la partenerul de viata, ocazie cu care realizezi cat de importanta este relatia pe care o ai. Faci tot posibilul pentru a o consolida si pentru a-i arata acestuia cat de mult conteaza pentru tine. 

related posts

Modifică setările cookies