Horoscop zilnic 25 februarie 2018. Capricornii sunt plini de optimism, vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 februarie 2018.


BERBEC  

Iti iei o zi libera in adevaratul sens al cuvantului si nici ca planuiesti sa iesi din casa. Te relaxezi si iti eliberezi mintea de toate grijile, astfel incat sa incepi de maine o noua saptamana in forta. 

TAUR

Trebuie sa ai mai multa grija la ce cumperi si cat cheltuiesti pentru ca s-ar putea sa te trezesti ca nu-ti mai ajung banii pana la urmatorul salariu. Ai spor la cumparaturi, dar ai tendinta sa achizitionezi si produse de care chiar nu ai nevoie.

GEMENI 

Ziua de astazi are un rol terapeutic. Faci tot posbilul sa-ti reincarci bateriile, sa te deconectezi de la problemele cotidiene si sa iti recapeti atitudinea optimista care te caracterizeaza.

RAC 

Desi este duminica, va trebui sa muncesti si nu vei accepta cu usurinta aceasta ideea. Ba din contra, nervii tai vor ajunge sa fie intinsi la maximum de catre o persoana care gandeste total diferit fata de tine si cu care iti pune tot felul de obstacole in cale.

LEU  

Astazi vei primi o lectie de viata intr-un mod brutal. Incearca sa tii cont doar de informatia primita si nu de modalitatea in care ti-a fost transmisa, sa nu iei toata intamplare intr-un mod personal pentru ca vei ajunge sa te consumi mai mult decat este cazul. 

FECIOARA

Nu esti in cea mai buna forma si risti sa transformi orice discutie in contradictoriu intr-un scandal monstru. Incearca sa te temperezi si sa-ti ocupi timpul cu activitati care sa te relaxeze.

BALANTA

Iti petreci ziua in compania familiei, dar asta nu inseamna ca vei fi linistita. Ba din contra, se vor isca tot felul de discutii aprinse, care iti vor strica starea de spirit. Incearca macar pe seara sa te relaxezi.

SCORPION

Esti predispusa accidentelor, asa ca ai mare grija daca mergi weekendul acesta la munte la schi sau daca ai de facut drumuri mai lungi cu masina. Petrece mai mult timp in confortul propriei case.

SAGETATOR

Nu ti se recomanda sa faci astazi achizitii costisitoare pentru ca vei ajunge sa regreti alegerea facuta in scurt timp si vei fi dezamagita de raportul calitate-pret. Amana sesiunea de shopping pe saptamana viitoare.

CAPRICORN 

Nimeni nu va reusi sa iti strice astazi buna dispozitie si, indiferent de ce veste iti va da, vei reusi sa vezi partea plina a paharului. Si cei din jurul tau se vor molipsi de aceasta energie pozitiva pe care o emani.

VARSATOR

Daca astazi primesti o oferta care pare sa fie prea buna pentru a fi adevarata, inseamna ca exact asa este. Nu te lasa pacalita! Incearca sa verifici informatia din mai multe surse inainte de a lua o decizie pe care o vei regreta.

PESTI 

Cineva incearca sa iti cumpere prietenia cu un cadou si in spatele acestui gest se afla niste intentii ascunse. Nu te lasa pacalita de masca pe care o poarta si incearca sa vezi dincolo de aparente.

related posts

Modifică setările cookies