Horoscop zilnic 25 iulie 2014. Gemenii au probleme financiare, iar Pestii au parte de o zi speciala


Racii se resimt dupa o perioada aglomerata, iar Leii depasesc o serie de probleme financiare. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic. 


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 21 - 27 IULIE 2014

BERBEC

De mai multa vreme neglijezi niste probleme de sanatate care incep sa se agraveze, de aceea ar fi momentul oportun sa mergi la medic. Nu mai amana, pentru ca situatia s-ar putea agrava.

TAUR

Te straduiesti sa le faci pe plac sefilor, motiv pentru care esti nevoita sa treci peste niste principii la care tineai. Incearca sa analizezi situatia si sa vezi daca merita acest sacrificiu.

GEMENI

Cand vine vorba de bani, nu esti persoana potrivita pentru a fi data drept exemplu. Faci cheltuieli nechibzuite, iar din aceasta cauza realizezi ca veniturile tale s-au micsorat considerabil.

RAC

Visezi de multa vreme la cateva zile de odihna, iar acum ar fi momentul potrivit sa pui in aplicare acesta dorinta. Stresul si oboseala de la locul de munca incep sa se vada in capacitatea de concentrare care a scazut semnificativ.

LEU

Treci cu bine peste o perioada mai dificila din punct de vedere financiar, o suma de bani pe care o primesti din partea rudelor sau a prietenilor reusind sa te aduca pe linia de plutire.

FECIOARA

Te intelegi foarte bine cu persoana iubita, de aceea esti intr-o dispozitie excelenta. Va sustineti reciproc, iar rezultatele profesionale devin excelente datorita energiei pozitive.

BALANTA

Dupa o lunga perioada in care ai muncit in continuu, te hotarasti ca e momentul sa iei o pauza. Iti faci planuri de vacanta, insa nu reusesti sa te decizi unde vrei sa pleci.

SCORPION

Te trezesti cu o stare de spirit neprietenoasa, iar comunicarea cu cei din jur lasa de dorit. Nu te aventura sa iei decizii importante sau sa te implici in discutii cu caracter pofesional. 

SAGETATOR

Departe de a avea o viata amoroasa perfecte, iti doresti atat de multa atentie din partea partenerului de viata, incat ajunge sa se simta sufocat. Ai grija cum gestionezi situatia, pentru a nu avea de suferitl. 

CAPRICORN

Este o zi potrivita pentru a lua decizii importante cu privire la viitorul tau, de aceea ar fi preferabil sa actionezi in acest sens. Nu uita sa te consulti si cu cei din jur pentru a fi sigura ca faci alegerile corecte.

VARSATOR

Locul de munca actual nu iti mai aduce satisfactii, asa ca te hotarasti sa faci ceva in acest sens. Incepi sa cauti o alta varianta stabila sau un proiect in care sa te implici si care sa-ti faca placere.

PESTI

Ai parte de o groaza de surprize din partea prietenilor care s-au gandit ca meriti o zi speciala dupa ce i-ai ajutat intr-o problema delicata si foarte importanta pentru ei. 

related posts

Modifică setările cookies