Horoscop zilnic 25 iulie 2017. Leii au o zi agitata, iar Berbecii pot intra in conflict cu partenerul de viata 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 iulie 2017.


BERBEC

Pe parcursul zilei pot aparea unele neintelegeri cu partenerul. E ideal sa-ti stapanesti impulsivitatea si sa adopti o atitudine calma. Un timp in petrecut departe unul de altul v-ar ajuta enorm si ar stimula relatia voastra. 

TAUR

Azi se anunta o intalnire pe care ai tot amanat-o. Persoana respectiva s-ar putea sa nu fie exact cum ti-ai imaginat, dar nu trebuie sa-ti pierzi entuziasmul. Acorda-i o sansa si vei fi surprinsa. 

GEMENI

Viata ta amoroasa este destul de haotica, din cauza indeciziei si a instabilitatii care te caracterizeaza. Trebuie sa iti stabilesti clar prioritatile si sa iti faci ordine in ganduri. 

RAC

Totul merge ca pe roate in viata ta, iar acest lucru te bucura si iti da o stare de confort care ti-a lipsit in ultimele saptamani. Ai invatat ca in momentele mai putin fericite cel mai bine este sa-ti pastrezi calmul si sa fii sigura ca lucrurile se vor indrepta mai devreme decat te astepti. 

LEU

Esti concentrata pe munca si ai intrat intr-un ritm alert care te tine in priza constant. Partenerul de viata te sustine in tot ceea ce faci, iar relatia voastra se imbunatateste pe zi ce trece.

FECIOARA

In prima parte a zilei esti destul de stresata cu anumite probleme care pot aparea la munca, dar pe seara, acasa, te va astepta o surpriza minunata care "va sterge" ca prin minune tot stresul acumulat peste zi.

BALANTA

Ziua de marti iti aduce o oportunitate unica de a cunoaste o persoana noua care va avea impact in viitorul tau. Ai sanse mari de a te indragosti de carisma si misterul sau, dar nu uita sa-ti pastrezi picioarele pe pamant. 

SCORPION

E momentul sa faci o schimbare in viata ta si sa te concentrezi mai mult pe dezvoltarea personala. Relatia cu partenerul de viata trece printr-o perioada mai dificila, dar nu trebuie sa iti faci prea multe griji. Trebuie doar sa fii atenta la atitudinea ta si sa nu mai repeti aceleasi greseli din trecut.

SAGETATOR

Comunicarea reprezinta factorul cheie pentru tine in chestiunile amoroase. Esti constienta ca orice neintelegere se poate rezolva in acest mod, iar armonia e prezenta in majoritatea timpului in viata ta. 

CAPRICORN

Esti plina de energie pe tot parcursul zilei, dar zilele urmatoare vei simti o oboseala care te va duce cu gandul instant la vacanta.

VARSATOR

Nu mai lasa alte persoane sa influenteze deciziile importante pe care le iei in viata ta. Tu stii cel mai bine ce e bine pentru tine. Asculta-ti mereu intuitia! 

PESTI

Partenerul te ajuta de fiecare data cand ai nevoie si iti ofera sprijinul sau neconditionat, dar nu trebuie sa uiti ca trebuie sa fii independenta si puternica. In ultima perioada, te-ai simtit sensibila si indecisa. E cazul sa iei o pauza de la munca, poate chiar in weekendul urmator si sa te relaxezi. 

related posts

Modifică setările cookies