Horoscop zilnic 25 mai 2016. Racii sunt nevoiti sa faca alegeri, iar Balantele au nevoie de stabilitate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 mai 2016.


BERBEC

Te simti un pic presata deoarece trebuie sa ajungi in mai multe locuri si te straduiesti sa iti indeplinesti toate sarcinile. Pe de-o parte, cea mai fericita alegere pentru tine ar fi sa alegi lucrurile care te fac fericita. Pe de alta parte, un sentiment al datoriei te va tine inapoi. Incearca sa iei ce e mai bun din cele doua “lumi” si construieste-ti un plan de atac.

 

TAUR

Astazi esti romantica si cu cat te lasi mai mult dusa de val, cu atat vei fi mai fericita. Cu toate astea, incearca sa ramai cu picioarele pe pamant. Ai putea face greseli care te vor afecta pe viitor asa ca incearca sa tii cont si de onestitate si spiritul practic.

 

GEMENI

Indeplineste-ti indatoririle pentru azi, timpul trece! Ai grija sa adaugi si un strop de iubire si romantism in aceasta ecuatie. La inceput va fi greu dar inseamna ca trebuie sa explorezi mai mult ca sa te acomodezi cu situatia.

 

RAC

S-ar putea sa fi pusa in fata unei alegeri dar nicio varianta nu ti se pare suficient de convingatoare. Incearca sa iti dai seama ce ar trebui sa schimbi ca sa iti poti indeplini toate responsabilitatile. O persoana iubita ti-ar putea distrage atentia intr-un mod subtil dar incearca sa nu te lasi pacalita!

 

LEU

Persoanele pe care le vei intalni azi s-ar putea sa fie un pic tensionate. Unii vor simti o nevoie puternica de disciplina si stabilitate. Altii se vor astepta la distractie. S-ar putea sa fii prinsa la mijloc. Cel mai rau lucru este ca niciuna dintre parti nu va dori sa faca un compromis. Incearca sa nu iei lucrurile prea in serios. 

 

FECIOARA

Aminteste-ti ca scopul tau este sa te distrezi si fericirea este cheia destinului tau! Tine cont de asta astazi caci ai putea fi distrasa. Simti nevoie de structura si stabilitate dar nu te descuraja.

 

BALANTA

Tu, dintre toti oamenii, vei aprecia nevoie de structura si stabilitate astazi. Totusi, aceasta energie iti va strica un pic distractia pe ziua de azi. S-ar putea sa nu iti dai seama la inceput, dar daca nu esti atenta, distractia va disparea din viata ta putin cate putin. Asigura-te ca tii impreuna lucrurile care dau pasiune si sens vietii tale.

 

SCORPION

S-ar putea sa resimti un pic de tensiune astazi daca nu esti atenta la modul in care folosesti cuvintele. Un lucru complicat este ca vei fi trasa in parti diferite. Pui accent pe colectiv in timp ce altii isi fac griji doar pentru ei insisi. Incearca sa urmezi doar drumul tau.

 

SAGETATOR

Arunca o privire la ce se intampla in jurul tau astazi. Incearca sa analizezi situatiile si sa gasesti cea mai buna solutie. S-ar putea ca unii oameni sa incerce sa te influenteze. Nu uita ca cel mai bun mod in care poti rezolva lucrurile este sa analizezi mai multe posibilitati si sa o alegi pe cea care ti se pare eficienta. 

 

CAPRICORN

Cineva apropiat isi va baga nasul in relatia ta. S-ar putea sa apara conflicte pe baza nevoii de stabilitate. Dezechilibrul dintre distractie si spiritul practic va distruge incet un lucru bun pe care incerci sa il faci. Incearca sa rezolvi aceasta situatie cat mai repede.

 

VARSATOR

Exact atunci cand credeai ca ai totul bine stabilit si nu ai nicio problema, iubirea apare si strica totul. Dintr-o data, atentia este deviata si concentrarea zboara pe fereastra. Acesta ar putea fi un lucru bun sau un lucru rau, depinde cum privesti situatia. Ambele aspecte ale vietii tale sunt importante. Cheia este sa gasirea unui echilibru sanatos între ele.

 

PESTI

Esti indragostita si ti-ai dori sa fii personajul principal al unui basm. Vestea proasta este ca cineva ar putea incerca sa te traga inapoi. Simtul responsabilitatii revine in peisaj si realizezi ca trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant. 

related posts

Modifică setările cookies