Horoscop zilnic 25 mai 2018. Leii sunt puşi într-o situație neplăcută în cercul de prieteni, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 25 mai 2018.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Ai parte de un început de săptămâna haotic, în care nimic nu iese așa cum ai plănuit tu. Trebuie să dai dovadă de spontaneitate și multă răbdare că să duci lucrurile la bun sfârșit.

TAUR

Nu reușești să îți pui gândurile în ordine și asta îți provoacă un mare stres. Simți că trebuie să iei câteva decizii importante legate de viața ta și nu știi ce este cel mai bine pentru tine.
 

GEMENI

Proiectul în care ești implicată este aproape de deadline, iar tu mai ai o mulțime de treburi de făcut. Deși ești stresată, nu este momentul să intri în panică tocmai acum. Trebuie să dai dovadă de tărie de caracter.

RAC

Ești într-o bună dispoziție și asta te transformă într-o persoană plăcută pentru cei din jur, care îți caută compania. Ai parte de o zi liniștită, petrecută în compania unor pesoane dragi.
 

LEU

Ești pusă într-o situație neplăcută în cercul de prieteni şi trebuie să depui mari eforturi pentru a-ți susține punctul de vedere. Ești dezamăgită să descoperi că prietenii nu et susţin atât de mult cum te-ai fi aşteptat.
 

FECIOARĂ

Ești dezamăgită de relația cu partenerul, care a devenit extrem de previzibil și de dezinteresat. Cum nu duci lipsă de admiratori, nu îți faci prea mari griji în privința viitorului tău amoros.

BALANȚĂ

Ai parte de o zi palpitantă, în care nu stai locului de la prima ora până seară târziu. Eșți implicată într-o mulțime de activități interesante și ai ocazia să cunoșți câteva persoane interesante.

SCORPION

Eșți extrem de preocupată de imaginea ta. Vrei să arăți cât mai bine și eșți dispusă să cheltuiești o sumă generoasă pentru un look cât mai impresionat. Cu cât arăți mai bine în exterior, cu atât te simți mai bine în interior.

SĂGETĂTOR

Ai pus ochii pe un potențial partener, însă el nu pare prea interesant de persoană ta. Te gândeșți la modalități de a-I atrage atenția și de a deveni mai atrăgătoare în ochii lui. 

CAPRICORN 

Petreci prea mult timp cu gândul la serviciu și îți neglijezi relația cu partenerul. Deși ești conștientă de implicațiile pe care jobul tău le are în viața personală, cariera este un lucru prioritar pentru ține în acest moment. 

VĂRSĂTOR

Ai cunoscut o persoană interesantă, care te atrage în mod deosebit. Deși eşti dornică de o aventură, simți că nu ai curajul să îi dai de înțeles că ești dispusă la așa ceva.

PEȘTI

Visezi la cai verzi pe pereți, însă nu faci nimic pentru a-ți transformă visele în realitate. Din păcate, uneori țintești prea sus și nu tocmai realist. Ar trebui să îți fixezi niște obiective mai realizabile. 

related posts

Modifică setările cookies