Horoscop zilnic 25 martie 2018. Leii sunt fericiții zodiacului. Vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 25 martie 2018.


BERBEC

Ți se face o nedreptate astăzi, dar alegi să nu protestezi, să nu spui nimic și să mergi mai departe. Tu ești cu inima împăcată, știi că nu ești vinovată cu nimic și refuzi să te încarci inutil cu energii negative.

TAUR

Măcar astăzi fă o pauză de la muncă, relaxează-te și acordă-le atenție celor din familie, care simt că i-ai neglijat în ultima perioada. Nu se rezumă totul la bani, ține cont de asta!

GEMENI

Reiei legătura cu o persoană cu care nu ai mai vorbit de câțiva ani. Va regășiți în mediul virtual și va petreceți întreaga zi făcând schimb de mesaje. Nu ar strica să stabiliți o întâlnire și în offline.

RAC

Nu îi lasă pe cei din jurul tău să îți strice buna dispoziție. Fii mai indiferentă la comentariile răutăcioase pe care le auzi astăzi și încearcă să vezi mereu partea plină a paharului.

LEU

Ești fericita zodiacului. Ai parte de o zi extrem de plăcută și de romantică, iar de asta se va asigura partenerul tău de cuplu, care îți va pregăti o escapadă la final de weekend.

FECIOARĂ

Îți petreci ziua în compania unei rude mai în vârstă care îți cam mănâncă nervii. Spiritele sunt încinse și nu sunt excluse niște certuri care te vor face să îți dorești să se termine această zi cât mai repede.

BALANȚĂ

Ți se aprind calcaile după o persoană mult mai mare decât tine și trebuie să te gândești bine în ce te bagi înainte de a da curs unor avansuri. Analizează situația pe toate părțile.

SCORPION

Trebuie să faci compromisuri într-o chestiune ce ține de familie. Chiar dacă acum vei avea senzația că ieși în pierdere, în realitate lucrurile nu stau chiar așa. Trebuie doar să ai puțină răbdare.

SĂGETĂTOR

Nici că vrei să îți bați astăzi capul cu vreo problema. Preferi să te retragi în căminul tău și să nu răspunzi la niciun apel telefonic. Îți ocupi timpul cu activități casnice și… lenevești.

CAPRICORN

Este o zi bună pentru a lua decizii cu privire la viitorul apropiat. Ceva te nemulțumește și acum ești mai hotărâtă că niciodată să faci acele schimbări de care este nevoie pentru a fi fericită.

VĂRSĂTOR

Ai grijă cui dezvălui planurile tale de viitor pentru că nu toți oamenii sunt la fel de sinceri și de binevoitori cum ești tu. Alții pot purta măști și pot avea intenții meschine.

PEȘTI

Dacă vremea începe să fie mai frumoasă și se încălzește, îți revine și ție pofta de viață și dorința de a face mici schimbări de look. Nu mai stă pe gânduri, pune mâna pe telefon și fă-ți o programare la salon.

related posts

Modifică setările cookies