Horoscop zilnic 25 noiembrie 2014. Capricornii descopera ceva neasteptat despre partener, iar Balantele fac haz de necaz


Este o zi solicitanta, care ne pune rabdarea la grele incercari. Citeste horoscopul zilei 25 noiembrie 2014:


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII.

BERBEC

Esti cam distrata astazi si poti rata diverse oportunitati. Nu te poti concentra, traiesti intr-o lume paralela si refuzi sa te conectezi la realitate. Atitudinea ta poate fi enervanta pentru cei din jur, care o intereseaza ca lipsa de respect si dezinteres.

TAUR

Astazi esti contra tuturor. Parerile tale sunt diferite de ale celorlalti si tii cu toata taria sa iti impui punctul de vedere. Ai impresia ca numai parerile tale sunt bune si ii jgnesti pe cei din jur cu atitudinea ta. Ai grija, totul se poate intoarce impotriva ta!

GEMENI

Esti foarte emotiva si din acest motiv devii o tinta pentru cei din jur. Reactiile tale lacrimogene nu impresioneaza pe nimeni si poti deveni victima unor ironii. Incearca sa nu mai dramatizezi tot ce ti se intampla.

RAC

Astazi esti o sursa de inspiratie pentru cei din jur. Gandesti limpede, ai reactii rapide si idei originale. Practic, este momentul tau sa te afirmi la job. Sclipirea ta nu va trece neobservata.

LEU

In incercarea de a fi mereu draguta si amabila cu cei din jur, iti poti incalca niste principii la care tii destul de mult. Nu te mai lasa calcata in piciore doar de dragul de a nu-i supara pe cei din jur. 

FECIOARA

Astazi tii foarte mult la aparente si la imaginea ta. Petreci o multime de timp in fata oglinzii, cantaresti orice vorba pe care o spui si uneori incerci sa pari ceea ce nu esti. Nu faci decat sa te pacalesti pe tine insati.

BALANTA

Esti pusa pe glume astazi si ai tendita de a face haz de necaz. Desi tu nu incerci decat sa destinzi atmosfera, multi nu vad cu ochi buni remarcile tale "acide". Incearca sa faci acest gen de glume doar cu persoanele care nu te judeca prea aspru.

SCORPION

Nu stii cum sa faci sa fugi de responsabilitati. La birou amani cat mai mult inceperea activitatii zilnice, iei pauze lungi si incerci sa pasezi taskurile tale altor colegi. Este doar o faza de moment, in curand iti va reveni cheful de munca.

SAGETATOR

Incepi ziua in forta si o tii asta pana seara tarziu. Esti plina de energie si ti-ai propus sa faci mai multe decat este omeneste posibil. Incearca sa te organizezi un pic mai bine si sa mai lasi si pe maine din lucrurile pe care le-ai planuit pentru astazi.

CAPRICORN

Astazi faci o descoperire care iti va schimba complet relatia cu partenerul. Fie ca este vorba despre ceva din trecutul lui sau ceva ce s-a intamplat recent, cert este ca lucrurile nu vor mai fi la fel.

VARSATOR

Nu va fi o zi tocmai usoara pentru tine. Vei fi implicata, mai mult fara voia ta, intr-o discutie controversata, la care va trebui sa iei partea cuiva. In ciuda faptului ca nu vrei sa dai verdicte, pana la urma tot vei supara pe cineva cu parerile tale.

PESTI

O problema iti da bataie de cap de ceva vreme si nu vei avea liniste pana nu o vei rezolva. Astazi iti canalizezi toata energia in acest scop. Din pacate, faptul ca te focusezi doar pe un lucru lasa alte chestiuni nerezolvate in viata ta.

related posts

Modifică setările cookies