Horoscop zilnic 25 noiembrie 2015. Taurii sunt extrem de gelosi, iar Fecioarele sunt experte in flirt


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 noiembrie 2015.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Esti nostalgica astazi si ai tendinta de a trai mai mult in trecut. Te gandesti la o persoana care a insemnat mult pentru tine, dar care acum nu mai este in viata ta. Din pacate, aceste incursiuni in trecut iti fac mai mult rau decat bine.

TAUR

Gelozia ta atinge astazi cote alarmante. Desi stii ca exagerezi, simti ca nu te poti abtine. Iti este din ce in ce mai greu sa te controlezi si lucrul acesta ar putea avea urmari neplacute in relatia ta.

GEMENI

Ai nevoie de o persoana apropiata, careia sa ii faci confesiuni. Simti ca lucrurile care ti s-au intamplat in ultima perioada te coplesesc si vrei sa iti descarci sufletul. Ai mare grija pe cine alegi ca si confident.

RAC

Esti entuziasmata la gandul ca vei avea sansa sa incepi un nou proiect la job. Vrei sa le demonstrezi colegilor de ce esti in stare si superiorilor ca esti o persoana indispensabila, de valoare.

LEU

Astazi nu esti deloc conectata la realitate. Visezi cu ochii deschisi si aceasta atitudine ar putea fi enervanta pentru cei din jur, care nu par dispusi sa iti suporte toanele.

FECIOARA

Astazi esti experta in flirt, insa ai grija cum iti selectezi “victimele” pe care vrei sa le seduci. S-ar putea ca atitudinea ta “jucausa” sa nu fie vazuta cu ochi buni la job.

BALANTA

O discutie aprinsa cu partenerul de viata te face sa reevaluezi relatia in care te afli. Te gandesti faca mai merita sa investesti sentimente si energie in ceva ce pare fara viitor.

SCORPION

Simti ca sentimentele fata de partener nu mai sunt chiar ca la inceput si incerci sa iti dai seama daca vei mai simti vreodata acel fior ca la primele intalniri. Incearca sa nu iei decizii pripite, bazate pe impulsuri de moment.

SAGETATOR

Te simti coplesita de volumul de munca de la birou, insa esti prea mandra ca sa ceri ajutor. Te vezi nevoita sa petreci cateva ore suplimentare la locul de munca, dar pentru ca esti orgolioasa.

CAPRICORN

Esti dezamagita de atitudinea partenerului, care nu mai pare deloc implicat in relatia voastra. Iti facu curaj pentru initierea unei discutii serioase.

VARSATOR

Avansurile pe care ti le face un coleg de birou nu te lasa tocmai indiferenta, insa nici nu vrei sa incepi o relatia cu cineva cu care lucrezi. Deocamdata te multumesti sa lasi lucrurile in espectativa…

PESTI

Esti cu capul in nori si asta iti creeaza o multime de probleme. Lipsa de concentrare nu face impresie buna, mai ales la job, acolo unde toata lumea pare sa fie cu ochii pe tine.

related posts

Modifică setările cookies