Horoscop zilnic 25 octombrie 2017. Leii poarta o discutie importanta, Balantele primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 octombrie 2017.


BERBEC

Astazi esti dispusa sa faci un gest frumos pentru o persoana speciala din viata ta. Simti nevoia sa te apropii mai mult de ea asa ca vei face tot ce iti sta in puteri pentru a-i fi pe plac in totalitate.

TAUR

Esti intr-o forma fizica impresionanta asa ca nu-ti risipi energia pe lucruri nesemnificative. Este posibil sa ai un invitat surpriza la cina, insa nu te va lua prin surprindere in vreun mod neplacut, pentru ca tu esti mereu cu toate puse la punct.

GEMENI

Te simti putin confuza din cauza discutiilor cu partenerul din ultima perioada. Nu te lasa dominata de ganduri negative. Iesi la o plimbare in parc sau viziteaza-ti o prietena. Te vei simti mult la relaxata.

RAC

Astazi esti indecisa in legatura cu multe dintre lucrurile pe care iti planificasei sa le faci. Este posibil sa dai totul peste cap si sa te pliezi pe ceea ce simti astazi, fara compromisuri. Nu e rau; din cand in cand iti face bine o atitudine spontana.

LEU

Ai realizat ca secretul unei relatii de lunga durata este comunicarea. Vrei sa ai o discutie serioasa cu partenerul tau in care sa rezolvi micile probleme care incomodeaza cursul relatiei.

FECIOARA

Starea ta pozitiva de azi va atrage armonie si intelegere atat in viata de cuplu cat si in relatiile cu prietenii. Evita sa intri in contact cu persoane pesimiste, pentru ca iti pot strica starea de bine, cu usurinta, iar astazi nu ai nevoie asa ceva.

BALANTA

Daca ai suferit in ultima perioada din cauza banilor, astazi lucrurile merg diferit. Ai norocul sa intalnesti pe cineva care iti va prezenta o oferta de nerefuzat, iar situatia ta financiara se va schimba radical daca vei decide sa faci schimbari in sectorul profesional.

SCORPION

Te simti confortabil in pielea ta, iar aceasta zi va fi exact pe placul tau, daca reusesti sa iti mentii starea buna de spirit. Cineva drag are nevoie de un sfat sau pur si simplu de cineva care il asculte, iar tu poti fi acea persoana importanta. 

SAGETATOR

Astazi ai o usoara stare de anxietate, iar gandul ca suntem abia la mijlocul saptamaniii nu te ajuta prea mult. Ai nevoie de o pauza de la rutina ta zilnica si nu ti-ar strica deloc sa te gandesti serios la cateva zile libere sau chiar un concediu.  

CAPRICORN

Astazi intalnesti o persoana noua care va juca un rol foarte important in viata ta. Iti va atrage atentia intr-un mod deosebit si neasteptat, iar asta nu iti displace deloc. Poate ca in sfarsit esti dispusa sa legi relatii noi.

VARSATOR

Rezerva-ti ziua doar pentru tine. Ai nevoie de timp si spatiu pentru a medita asupra lucrurilor importante din viata ta. Simti ca nu mai faci fata gandurilor si de aceea ai nevoie sa te aduni si sa iti limpezesti mintea, pentru a salva macar zilele urmatoare, daca cea de astazi este aproape pierduta.

PESTI

Astazi esti concentrata mai mult pe lucrurile pe care le ai de facut din punct de vedere profesional si mai putin pe dragoste si viata de cuplu. Gaseste un echilibru intre cele doua, daca vrei sa eviti o discutie neplacuta cu partenerul de viata, care nu accepta sub nicio forma sa il pui pe locul doi.

related posts

Modifică setările cookies