Horoscop zilnic 25 septembrie 2016. Taurii raman fara bani, iar Racii sunt in centrul atentiei


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 septembrie 2016.


BERBEC

Esti atrasa de un coleg si te bate gandul sa ii dai de inteles care sunt sentimentele tale sau pur si simplu sa ignori ceea ce simti pentru el. Astrele sugereaza ca acum nu este tocmai momentul potrivit pentru o aventura la birou.

TAUR

Ai nevoie de bani pentru niste cheltuieli urgente si vei fi nevoita sa apelezi la familie pentru un imprumut. Incearca sa ramai calma si sa nu te enervezi prea tare din cauza lipsei resursleor.

GEMENI

Astazi toata lumea trage de tine. Esti solicitata din toate partile si nu stii cum sa mai faci fata. E posibil sa te certi cu iubitul din cauza parerilor voastre diferite de solutionare a unei probleme casnice.

RAC

Nativele din Rac sunt astazi in centrul atentiei. Atrag priviri pe strada, se remarca in oras cu look-ul si atitudinea lor si primesc o multime de complimente. Este posibil ca unele persoane de sex masculin sa iti faca avansuri si sa fie destul de insistente.

LEU

Astazi, nativele din zodia Leu vor sa experimenteze lucruri noi, sa isi faca de cap si sa uite un pic de problemele care le dau batai de cap de ceva vreme. Este o zi in care nu vrei sa iti bati capul cu chestiuni importante.

FECIOARA

Trebuie sa rezolvi urgent niste probleme pentru care esti nevoita sa anulezi tot ceea ce aveai deja programat. Va trebui sa dai multe telefoane si sa faci multe drumuri cu masina.

BALANTA

Desi nu aveai chef de musafiri si voiai sa petreci timpul rezolvand treburi pe care le tot amani, astazi te vei regasi in ipostaza de gazda. Pana la urma lucrurile nu se vor dovedi chiar atat de rele, pentru ca te vei bucura de compania unor oameni dragi pe care nu ii mai vazusei de mult.

SCORPION

Iti doresti sa petreci mai mult timp in compania persoanei iubite, insa intervin totl felul de situatii care te impiedica sa faci acest lucru. Va fi usor suparat pe tine, mai ales ca va facuserati planuri. Incearca sa te revansezi in cursul saptamanii.

SAGETATOR

Ar trebui sa ai mai multe incredere in fortele tale. Ai tendinta sa te subevaluezi, iar lucrul acesta iti face numai deservicii. Astazi este momentul tau sa stralucesti, sa te faci remarcata si sa iti exprimi ideile. 

CAPRICORN

Oricat ai incerca, nu te poti feri de tentatii. Ai toate sansele sa intalnesti pe cineva care sa te seduca si sa iti dea lumea peste cap. Poti sa incerci sa rezisti sau poti sa le lasi dusa de val si sa experimentezi ceva nou. 

VARSATOR

Astazi ai parte de o revelatie care o sa iti schimbe total viata. S-ar putea sa descoperi niste sentimente pentru un barbat pe care pana acum il credeai doar amic. Nu ignora aceste noi senzatii. 

PESTI

Nativele se simt foarte inspirate si se dedica activitatilor artistice. Asigura-te ca nu irosesti toate ideile bune care iti vin in minte: noteaza-le pe ceva si treci la actiune.

related posts

Modifică setările cookies