Horoscop zilnic 25 septembrie 2017. Pestii au o zi incarcata, iar Fecioarele primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 septembrie 2017.


BERBEC

Cateodata trebuie sa iei in serios lucrurile pe care cei dragi ti le spun, pentru ca ei iti sunt alaturi la bine si la greu. Este posibil sa ranesti o persoana, fara sa vrei, din neatentie si rea mult spirit de gluma. 

TAUR

Ai chef sa iesi in lume, sa cunosti oameni noi si, de ce nu, sa legi prietenii. Asa ca accepti o iesire in oras sau chiar organizezi una, prilej care te umplu de energie si voie buna.

GEMENI

Cunosti oameni noi si chiar daca nu ai cea mai buna stare pentru asta, vei observa ca totul se intampla in beneficiul tau. Este posibil chiar sa legi noi prietenii cu persoane la care nu te-ai fi asteptat sa aiba atat de multe lucruri in comun cu tine.

RAC

Esti foarte agitata, iar asta se va rasfrange si asupra celor din jurul tau. Le poti da o stare e nervozitate nemotivata, care nu face bine nimanui. Incearca sa te linistesti si sa ii rezolvi probleme una cate una, cu calm.

LEU

Ai o zi obositoare, in care din ce in ce mai multe proiecte par sa fie nerezolvate. Exista si persoane dragi care se simt neglijate si asta te face sa simti ca pierzi pe ambele fronturi. Nu fi ingrijorata, pana la finalul zilei totul va arata ceva mai bine.

FECIOARA

Nu esti deloc hotarata sa iesi din casa astazi si vrei sa ramai in zona ta comfort. Asta te ajuta si sa te odihnesti, dar si sa duci la cata cateva planuri personale pe care le aveai. Sre seara primesti o veste buna din partea cuiva drag, sub forma unei invitatii la un eveniment important.

BALANTA

Astazi este o zi plina de provocari pentru tine. Ai multe lectii importante de invatat, in special din sfera comunicarii si relationarii cu cei din jurul tau. Trebuie sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva noua si sa te adaptezi mediului din care faci parte. 

SCORPION

Te simti obosita si simti ca nu mai dai deloc randament, in nico situatie. Cel mai bine ar fi daca ai lua o pauza de la responsabilitatile pe care le ai, pentru a te ocupa de viata personala. Ai nevoie de afectiune si de timp petrecut cu tine insati.

SAGETATOR

O noua colaborare pare sa isi faca simtita prezenta. Fie iti schimbi jobul si astazi incepi o noua etapa, fie ti-ai luat angajamente noi. In orice caz, o perioada buna se intrevede la orizont. Era si timpul sa dai un refresh carierei tale.

CAPRICORN

Cunosti astazi o persoana care iti seamana foarte bine si cu care legi imediat o relatie. Aveti o multime de lucruri in comun, ganditi la fel, aveti acelaesi pasiuni si interese si sunt sanse mari ca intalnirea de astazi sa se transforme intr-o prietenie sau o relatie sentimentala cu adevarat serioasa.

VARSATOR

Astazi pari sa fii in elementul tau, mai mult decat oricand. Ai avut mult de munca la serviciu in ultima vreme, asa ca acesta stare de bine vine exact la momentul potrivit. Nu ai parte de evenimente deosebite, dar per total vei avea o zi cat se poate de buna.

PESTI

Astazi esti mai emotiva si mai sensibila decat esti de obicei. Esti tot mai convinsa ca unele persoane nu te apreciaza asa cum trebuie si nu vrei deloc sa te mai lasi intimidata. Incearca sa nu acumulezi prea multe ganduri negative. Ai o zi agitata, plina, in care o multime de ganduri negative se acumulueaza.

related posts

Modifică setările cookies