Horoscop zilnic 26 august 2014. Leii au probleme financiare, iar Gemenii au o zi linistita


Taurii sunt surprinsi de persoana iubita, iar Fecioarele au probleme de sanatate. Citeste mai jos intreg horoscopul.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 25 - 31 AUGUST 2014

BERBEC

Continui saptamana cu aceeasi stare euforica si reusesti sa-ti duci la bun sfarsit toate sarcinile pe care le aveai de indeplinit in aceasta zi. Bucura-te de aceasta perioada, insa nu exagera cu munca.  

TAUR

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite care va reusi sa-ti inveseleasca ziua. Nu prea aveai chef sa faci prea multe lucruri, asa ca iti vei petrece timpul alaturi de partenerul tau.

GEMENI

Te intalnesti cu niste prieteni pe care nu ii mai vazusei de foarte mult timp, asa ca ziua se anunta a fi una plina de buna dispozitie si energie pozitiva. 

RAC

Un conflict mai vechi cu un coleg de la munca pare sa degenereze, astfel ca intreaga zi va fi dominata de nervi, certuri si discutii aprinse in urma carora nu veti reusi sa rezolvati foarte multe lucruri.

LEU

In ultima vreme ai tot avut probleme financiare care vor agrava din cauza unor cheltuieli neprevazute care apar la locul de munca. Iti vei recupera banii, dar de-abia la inceputul lunii viitoare. 

FECIOARA

Problemele de sanatate din ultima vreme incep sa se agraveze din cauza oboselii si a stresului la care ai fost supusa in ultima perioada. Incearca sa te odihnesti macar o zi, altfel situatia va deveni si mai urata. 

BALANTA

Nu te simti prea bine, esti stresata din cauza proiectelor la care lucrezi, dar si a numeroaselor treburi pe care le ai de facut acasa. Ai avea nevoie de ajutor, dar nu stii la cine sa apelezi.  

SCORPION

Lucrurile merg din ce in ce mai bine la locul de munca, mai ales ca esti propusa pentru o promovare. Muncesti chiar si mai mult in aceasta perioada pentru a-ti indeplini visul.

SAGETATOR

Te trezesti cu o stare de spirit nu foarte buna, de aceea eviti sa intri in discutii contradictorii cu cei din jur si nici nu prea reusesti sa te concentrezi la locul de munca. 

CAPRICORN

Treci printr-o perioada nu foarte buna, in care nu iti ies prea multe lucruri. Planurile de vacanta se amana, la job ai foarte mult de lucru, iar cautarile persoanei iubite nu dau rezultate. 

VARSATOR

Impresionezi la locul de munca cu abilitatile organizatorice de care dai dovada intr-un moment cheie al proiectului la care lucrezi, asa ca rezultatul acestuia va fi impresionant.  

PESTI

Incepi ziua cu o cearta destul de mare cu partenerul de viata care ajunge sa se incheie pana la urma cu o iesire romantica in doi, la cina sau la un film care va place amandurora. 

related posts

Modifică setările cookies