Horoscop zilnic 26 august 2017. Capricornii au parte de jocuri amoroase, iar Gemenii primesc o veste importanta


 
Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 august 2017.


BERBEC

Desi nu te poti lauda ca stai prea grozav cu banii, astazi esti pusa pe cheltuieli si s-ar putea sa ai de suferit. Acorda mai mare atentie finantelor si incearca sa iti faci un plan al cheltuielilor pentru a nu intra in datorii.

 

TAUR

Este o zi in care nu ar trebui sa complici lucrurile si sa le lasi sa se rezolve de la sine. Incearca sa nu iei decizii pripite si sa te gandesti de doua ori inainte de a actiona.

 

 

GEMENI

Astazi esti dispusa sa executi ordinele celorlalti fara sa vociferezi prea tare, insa acest lucru iti da o stare de irascibilitate. Simti ca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu cei din familie, insa nu iti faci curaj sa le-o spui in fata.

 

RAC

Desi vrei sa multumesti pe toata lumea, pana la urma va trebui sa accepti ca nu toti iti agreeaza ideile si convingerile. Incearca sa nu mai pui la suflet toate rautatile si sa te impaci cu faptul ca oamenii sunt diferiti.

 

LEU

Este o zi obositoare, pentru ca s-au strans o multime de lucruri neterminate, pe care tot le-ai amanat pe parcursul saptamanii. E important sa te organizezi bine si sa ceri ajutor atunci cand simti ca nu mai faci fata.

 

FECIOARA

Te simti jignita de atitudinea unor apropiati acre nu se implica deloc intr-un proiect comun. Iti doresti sa iasa totul perfect, muncesti din greu, insa nu te bucuri si de sustinerea si ajutorul celorlalti.

 

BALANTA

Astazi nu esti deloc diplomata si spui absolut tot ce iti trece prin cap, ceea ce ar putea sa nu fie chiar cea mai buna idee. S-ar putea sa jignesti niste persoane si sa le ranesti orgoliul cu cuvintele tale lipsite de dipomatie.

 

SCORPION

Astazi iti ascunzi sentimentele si nu ii lasi pe ceilalti sa ghiceasca ce este in sufletul tau. Te ascunzi in spatele acestei carapace de teama sa nu fii ranita, insa s-ar putea ca acest lucru ca iti aduca deservicii.

 

SAGETATOR 

Capricornii au parte de jocuri amoroase. Flirteaza si sunt dornici de aventura. Indragostitii isi traiesc sentimentele la intensitate maxima, mai ales daca tocmai s-au impacat cu persoana iubita. 

 

CAPRICORN

O veste buna te face sa radiezi de fericire, mai ales ca aceasta este pe plan sentimental. De mult astepti o schimbare pozitiva in viata ta si acum te poti bucura, in sfarsit, de acest lucru.

 

 

VARSATOR

Nu rezisti tentatiilor sa a-ti face unele mici capricii astazi. Dar, la finalul zilei, iti vei da seama ca ai cheltuit mai mult decat ti-ai propus. Va trebui sa iti recalculezi bugetul pentru urmatoarele zile ca sa nu ai probleme financiare.

 

PESTI

Astazi, Pestii traiesc foarte intens orice li se intampla. Sunt hipersensibili si tind sa exagereze orice cuvant le este adresat. Tocmai din cauza asta ar putea avea parte de niste neplaceri si conflicte cu prietenii sau la locul de munca.

related posts

Modifică setările cookies