Horoscop zilnic 26 februarie 2016. Leii gresesc la job, iar Capricornii au o zi agitata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 februarie 2016.


BERBEC

Prietenii tai te surprind cu un cadou, chiar daca nu este o zi speciala. Esti bucuroasa pentru aceasta surpriza si asa realizezi cat de norocoasa esti sa-i ai alaturi. 

TAUR

Dupa o lunga perioada in care nu prea ai avut noroc in dragoste, se pare ca soarele ajunge si pe strada ta. Astazi exista sanse reale sa intalnesti pe cineva special.

GEMENI

Astazi trebuie sa pui la punct ultimele detalii pentru un proiect personal la care lucrezi de ceva vreme si pe care vrei sa-l lansezi cat mai curand.

RAC

Esti impresionata de drama prin care trege un coleg de la munca si esti hotarata sa-l ajuti cu orice poti. Astazi incerci sa-i faci ziua cat mai frumoasa. 

LEU

Ai facut niste greseli la job, iar astazi trebuie sa oferi niste explicatii. Pana la urma vei reusi sa indrepti situatia si dai dovada de multa diplomatie.

FECIOARA

Te trezesti cu o migrena ingrozitoare, iar din aceasta cauza ai probleme de concentrare intreaga zi. Creezi destul de multe incurcaturi la locul de munca, asa ca ai grija! 

BALANTA

Esti intr-un impas sentimental, trebuie sa iei o decizie cu privire la viitorul tau, iar astazi incerci sa analizezi situatia cat mai bine pentru a vedea ce ai de facut.

SCORPION

Te stresezi prea mult din cauza unui proiect de la job, iar astazi faci aproape orice pentru a-l termina si chiar stai peste program. Acest lucru il deranjeaza pe partenerul tau. 

SAGETATOR

Petreci o zi relaxanta alaturi de o prietena din copilarie pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp. Dupa o zi in care mergeti la cumparaturi, seara probabil iesiti la un film.

CAPRICORN

Ai parte de o zi agitata, in care ai foarte multa treaba la locul de munca, iar colegii nu par sa fie dispusi sa te ajute. 

VARSATOR

Te-ai saturat de felul in care te trateaza unul dintre colegii la munca, iar astazi esti hotarata sa iei masuri in aceasta privinta. Ai grija la felul in care abordezi problema, pentru a nu avea probleme.

PESTI

Ai parte de o zi plina de iubire si armonie. Partenerul de viata isi pregateste o surpriza, asa ca incearca sa te prefaci surprinsa cand iti dezvaluie adevarul.

related posts

Modifică setările cookies