Horoscop zilnic 26 ianuarie 2017. Balantele isi fac planuri de viitor, Gemenii afla ceva ce le da de gandit 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 ianuarie 2017.


BERBEC

Ziua ta se anunta plina de evenimente simpatice, care te fac sa te gandesti la vacanta sau la copilarie. In orice caz, nu se poate spune ca ai mai avut o zi la fel de buna ca asta in ultimul timp.

TAUR

Este o zi plina de provocari pentru tine, fie in grupul de prieteni, fie la locul de munca. Rabdarea iti este pusa la incercare si sunt mari sanse sa cedezi si sa intri in conflicte.

GEMENI

Primiti o veste din partea cuiva, veste ce pare sa va dea intreaga zi peste cap. Sunteti nevoite sa amanati unele planuri pe care le aveati atazi si sa va reprogramati intreaga zi. 

RAC

Petreci timp in compania unor persoane mai pline de energie decat esti tu in ultima vreme. Asta iti da o stare de bine, dar te si extenueaza semnificativ pana spre seara.

LEU

Simti nevoia sa fii mai activa decat de obicei si chiar esti dispusa sa iesi la alergat sau sa deschizi acel abonament la sala pe care l-ai tot amanat.

FECIOARA

Esti cat se poate de optimista si ai chiar dispozitia necesara de a le insufla si celor dragi starea te de bine. Prietenii tai vor fi incantati sa stea pe langa tine azi.

BALANTA

Esti pusa pe fapte mari si nu esti dispusa sa mai faci investitii pe termen scurt. Te gandesti serios la ceea ce ai de facut in viitor si esti dispusa sa sacrifici unele lucruri acum, pentru a te putea bucura mai tarziu, iar econonimiile incep de astazi.

SCORPION

Partenerul tau poate spune cu usurinta ca pari sa cauti cearta. Faci tot felul de remarci rautacioase si esti complet nemultumita de el, fara sa ai un motiv aparent.

SAGETATOR

Au loc schimbari in viata ta si inca nu te poti adapta la ele. Astazi te simti lipsita de energie si nu vrei sa dai piept cu realitatea, asa ca nimeni nu poate intra in zona ta de confort.

CAPRICORN

Ai senzatia ca ceva sau cineva te trage in spate si ca acesta este motivul pentru care nu poti lua avand intr-o anumita situatie. Incearca sa nu faci reprosuri care sa iti atraga o reputatie de certareata.

VARSATOR

Primesti o veste buna din punct de vedere financiar si esti peste masura de incantata. In sfarsit iti vei putea satisface acele pofte pe care le ai de mult timp.

PESTI

Este ziua in care trebuie sa te energizezi si sa incepi sa iti indeplinesti responsabilitatile. Deja ceilalti nu mai accepta starea ta visatoare si incep sa isi faca pareri gresite despre tine.

related posts

Modifică setările cookies