Horoscop zilnic 26 iulie 2016. Taurii sunt pretentiosi, iar Leii intra in discutii controversate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 iulie 2016.


BERBEC 

Ai tendinta de a crede ca toti cei din jurul tau au ceva de ascuns, asa ca ai o atitudine rezervata si circumspecta in relatiile cu ceilalti. S-ar putea ca lucrul acesta sa iti dauneze, atat pe plan profesional, cat si personal.

TAUR

Esti destul de pretentioasa astazi, iar cei din jur cu greu te poti multumi. Asteptarile tale sunt mari si nu este exclus sa fii dezamagita la finalul zilei. Cel mai indicat ar fi sa fii cat se poate de realista.

GEMENI

Sentimentele tale sunt din ce in ce mai intense pentru o persoana cu care te vezi de ce ceva vreme. Desi ti-ai propus sa iei lucrurile incet, inima ta nu pare de acord cu acest lucru si te indeamna sa treci la actiune.

RAC

Astazi vrei sa te pui pe tine pe primul lor, iar aceasta latura egoista a ta nu prea te caracterizeaza. Simti ca te-ai neglijat in ultima perioada, iar acum vrei sa te bucuri si tu de un pic de rasfat.

LEU

Te implici in unele discutii care, in final, te lasa cu un gust amar. Desi incerci sa fii cat mai rezervata si obiectiva, pana la urma iti dai seama ca nu poti sa multumesti pe toata lumea, oricat te-ai stradui.

FECIOARA

Deciziile pe care le iei astazi nu par cele mai inspirate si ajungi sa nemultumesti destul de multi oameni. Incearca sa nu te mai lasi influentata de parerile celorlalti atunci cand trebuie sa iei tu singura o hotarare importanta.

BALANTA

Astazi esti pur si simplu seducatoare si pare ca nimeni nu iti poate rezista. Esti jucausa si pusa pe flirt, iar cei abordati par “victime” sigure. Nu te derajneaza deloc acest rol de femeie fatala.

SCORPION

Stresul din ultima perioada isi pune amprenta din ce in ce mai mult asupra ta, iar astazi simti o stare de oboseala destul de accentuata. Desi ai de rezolvat chestiuni care nu suporta amanare, incearca macar sa te organizezi cat mai eficient.

SAGETATOR

Esti agitata si iti lipseste puterea de concentrare, asa ca ai toate sansele sa iei decizii gresite. Cel mai bine ar fi sa amani pe maine hotararile importante. Graba strica treaba in cazul tau.

CAPRICORN

Planurile tale sufera niste mici modificari si asta pentru ca primesti o veste care te bulverseaza si nu te mai lasa sa iti rezolvi treburile zilnice. Nu este insa un motiv de panica si poti rezolva totul din mers, cu mult calm.

VARSATOR

Ai parte de o zi extrem de aglomerata, in care cu greu poti duce mare parte din lucrurile propuse la bun sfarsit. Desi ai tendinta sa fii dezamagita de tine la finalul zilei, nu este cazul sa fii atat de autocritica.

PESTI

Esti generoasa astazi si dispusa sa le faci pe plac tuturor celor care iti ies in cale. Aceasta atitudine te transforma in cea mai simpatizata persoana din gasca ta, dar si de la job.

related posts

Modifică setările cookies