Horoscop zilnic 26 mai 2017. Berbecii se indragostesc, iar Sagetatorii au parte de o mare surpriza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 mai 2017.

Tag-uri: #horoscop

BERBEEC

Astazi pluteste in aer o atmosfera ciudata, esti foarte romantica si te simti atrasa incredibil de o persoana pe care nici nu ai remarcat-o pana acum. Daca esti intr-o relatie serioasa, atunci foloseste aceasta stare pentru va face legatura mai profunda. Daca este prima intalnirire, asteapta-te sa fii cucerita din prima. 

 

TAUR 

Esti pusa pe sotii astazi, iti place sa te joci cu mintea oamenilor. Cineva din anturaj intra in acest joc, iar acest lucru iti face mare placere. Este posibil sa existe o atractie mare intre voi si oricat de mult vei incerrca sa negi acest lucru, ai  grija in ce te bagi. 

 

GEMENI 

Asta chiar te simti foarte conectat de o persoana din acelasi grup. Aveti aceleasi idei, vedeti viata in acelasi mod si asta te surprinde. Simti ca va cunoastesti de o viata, in sensul cel mai spiritual cu putinta. Se naste loc o legatura speciala intre voi.

 

RAC 

Esti intr-o dispozitie minunata astazi, simti ca toata lumea este a ta si nimic nu-ti poate strica zen-ul. Daca ai o intalnire, vezi doar lucrurile bune in persoana respectiva. Daca esti intr-o relatie  stabila, simti ca va concectati ca la inceputul relatiei voastre, iara cest lucru este minunat pentru a intari legatura dintre voi!

 

LEU 

Iti merge minunat in dragoste. Simti ca in sfarsit esti acolo unde ti-ai dorit. Nu este super multa pasiune sau scene de dragoste ca-n filme. Insa este iubire si stabilitate, iar asta conteaza enorm pentru tine, mai ales dupa perioada tumultoasa prin care tocmai ai trecut. 

 

FECIOARA

Iti place ca partnereul tau sa iti ofere siguranta, iar asta chiar ai parte din plin de acest lucru. Nu reusesti sa mentii nicio relatie, daca simti ca lucrurile iti scapa de sub control. Iti place sa stii dinainte tot cee ce urmeaza, asa ca situatia actuala te va multumi pe deplin. 

 

BALANTA

Exista multa armonie intre tine si partenerul tau. Insa secretul nu consta in a spune cum vrei sa faci ca lucrurile sa fie la fel frumoase in continuare, ci in a trece direct la fapte. Lucrurile practice iti fac viata mai frumoasa si va imbunatatesc relatia, nu cuvintele goale...

 

SCORPION

Rar se intampla sa te gandesti la viitorul indepartat. Dar astazi chiar esti cuprinsa de acest sentiment. Daca esti la inceputul unei relatii, in sfarsit, incepi sa ai incredere in partenerul tau. Daca sunteti de mult timp impreuna, ti se vor spulbera anumite indoiele in legatura cu el si esti si tu mai linistita. Poti afce planuri cu incredere. 

 

SAGETATATOR 

Esti foarte curajoasa astazi si in sfarsit indraznesti sa-i spui persoanei pe care o placi ca nu ti-este indiferenta. O sa fii suprinsa sa constati ca si el te place cel putin la fel mult. Pe viitor, indrazneste mai mult! Lucrurile bune vin spre oamneii care le cauta, nu-i asa? 

 

CAPRICORN 

Te misti cu incetinitorul astazi. Nu ai chef de nimic, simti ca nu te poti concentra si risti sa faci o multime de greseli. Ia o pauza si incearca sa-ti gasesti echilibrul. Lucrurile cu adevarat importante sunt linistea si fericirea ta. 

  

VARSATOR 

Efectiv, esti in raiul romantismului, daca putem sa spunem asa. Pluteste numai iubire in aer si nimeni si nimic nu te pot scoate din aceasta stare. Esti exact acolo unde trebuie, cand trebuie. Foloseste-te de aceasta energie pentru a crea o atmosfera speciala pentru iubitul tau: aprinde lumanari, pregateste o cina delicioasa sau o baie cu arome.

 

PESTI 

Astazi ai o oportunitatea extraordinara de a intalni o persoana cu adevarat speciala. A trecut mult tim de canda strele nu s-au mai aliniat asa pentru tine. A sosit momentul tau de glorie, influenta cosmica aranjeaza atat de bine lucrurile, incat nu-ti vine sa crezi ceea ce ti se intampla. Tine-te bine! Vin zile si mai bune! 

related posts

Modifică setările cookies