Horoscop zilnic 26 noiembrie 2014. Gemenii sunt orgoliosi, iar Fecioarele plictisite


Desi e de abia miercuri, toata lumea e cu gandul la weekendul prelungit de 1 decembrie. Iata ce spun astrele:


BERBEC

Astazi iti faci o multime de griji legate de o persoana apropiata. Desi nu poti face nimic ca sa o ajuti, insisti sa ii fii aproape si sa o sustii, cel putin din punct de vedere moral. Intentiile tale sunt apreciate.

TAUR

Desi primesti o multime de propuneri de iesit in oras, la film sau la masa, nimic nu iti este pe plac si refuzi toate ofertele. Nu esti intr-o dispozitie prea buna si preferi sa petreci timpul acasa, citind o carte sau uitandu-te la televizor.

GEMENI

Astazi mandria si orgoliul iti dicteaza toate actiunile. Este posibil sa refuzi anumite activitati doar pentru ca iti incalca principiile. Desi este bine sa tii cont de lucrurile care sunt importante pentru tine, insa uneori viata ne cere sa facem si compromisuri.

RAC

Esti deja cu gandul la vacanta de 1 decembrie si nu te mai poti concentra la activitatile zilnice. Iti faci planuri cu familia sau prietenii pentru cateva zile departe de oras, la munte sau la tara cineva. 

LEU

Nu esti in apele tale astazi. O problema te sacaie de ceva vreme, insa nu ii gasesti nicio rezolvare. Poate nu ai abordat-o cum trebuie. Incearca sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva si poate pana la urma vei reusi.

FECIOARA

Esti extrem de plictisita si nimic nu te mai multumeste astazi. Esti non stop cu ochii pe ceas si pur si simplu astepti sa treaca timpul, desi nici tu nu stii ce anume astepti. Incearca sa iesi din starea asta, pentru ca ai toate sansele sa cazi in depresie.

BALANTA

Primesti o multime de oferte pentru weekendul prelungit care vine si iti este greu sa te concentrezi. Nu vrei sa superi pe nimeni si nu stii cum sa te imparti. Cel mai probabil vei inclina pentru un 1 decembrie linistit in familie.

SCORPION

Esti destul de agitata si iti este greu sa te concentrezi. La serviciu simti ca nu mai reusesti sa duci la bun sfarsit taskurile zilnice si te apuca ore tarzii la birou. Incearca sa nu te demoralizezi. Organizeaza-te mai bine si vei reusi sa te incadrezi in program. 

SAGETATOR

Astazi este posibil sa faci pe gazda pentru un oaspete nu tocmai binevenit. O persoana pe care nu o indragesti prea tare se afiseaza la tine acasa si va trebui sa petreci cateva ore in compania ei.

CAPRICORN

Activitatile de zi cu zi te plictisesc nespus astazi si esti tentata sa lasi totul balta si sa petreci putin timp in compania unor persoane dragi, facand lucruri care iti  plac. Urmeaza-ti instinctele: meriti si tu cateva ore de distractie si relaxare.

VARSATOR

Astazi banii iti creeaza cateva probleme. In momentul in care vrei sa achiti o cheltuiala mai mare, constati ca nu mai ai suficiente fonduri. Nu este momentul sa intrii in panica: cu ajutorul familiei, vei putea plati ceea ce ai cumparat.

PESTI

Un bun prieten iti cere astazi ajutorul si toata ziua o petreci incercand sa rezolvi acesta chestiune. Sa nu iti para rau daca lucrul acesta te va solicita extrem de mult. Eforturile tale vor fi apreciate si rasplatite.

related posts

Modifică setările cookies