Horoscop zilnic 26 noiembrie 2015. Berbecii sunt neglijati de parteneri, iar Racii sunt solicitati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 noiembrie 2015.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Te simti neglijata de persoana iubita, care pare sa aiba orice alte preocupari in afara de tine. Ti se pare ca nu petreceti suficient timp impreuna si ca sentimentele lui s-au cam racit.

TAUR

Suspectezi ca partenerul de viata iti ascunde ceva si esti hotarata sa afli ce anume. Iti place sa controlezi fiecare aspect al relatiei voastre, iar faptul ca ti-a scapat ceva te innebuneste.

GEMENI

Te simti atrasa de un barbat care nu pare prea interesat de tine. Incerci sa ii atragi atentia in diverse feluri, insa fara prea mare succes. Te gandesti ca pe viitor sa incerci o abordare mai directa.

RAC

Astazi toata lumea “trage” de tine. La birou toti vor sa iti dea cate ceva de rezolvat, iar acasa te asteapta alte sarcini nu tocmai dorite. Incearca sa ramai calma si sa rezolvi problemele pas cu pas.

LEU

Barbatul de care te-ai indragostit nu iti impartaseste inca sentimentele. Nu inseama totusi ca este o cauza pierduta. Incearca sa nu pari prea disperata in compania lui.

FECIOARA

Esti cam pesimista astazi si, in loc sa iti ofere sprijin, lumea mai mult te evita. Incearca sa nu ii demoralizezi si pe cei din jur cu negativismul tau.

BALANTA

Esti tinta unor rautati in gasca de prieteni sau la job. Nu pune la suflet tot ceea ce se spune si incearca sa nu raspunzi in aceeasi maniera. 

SCORPION

Ai parte de o surpriza neplacuta la birou, care iti da toate planurile peste cap. Important este sa nu te panichezi si sa iei totul pas cu pas.

SAGETATOR

Esti mult prea vulnerabila astazi si ajungi sa fii tinta celor din jur, care nu sunt intotdeauna cele mai binevoitoare persoane. Incearca sa nu iti mai expui slabiciunile.

CAPRICORN

Te simti amagita de barbatul pe care il doresti atat de mult. Nu pare deloc dornic de o relatie serioasa, insa nu esti pregatita sa ii spui adio.

VARSATOR

Esti plina de energie si de idei trasnite. Atitudinea ta pozitiva  ii incanta pe cei din jur, care iti cauta compania si iti cer parerea.

PESTI

Astazi esti pusa pe fapte mari si tot ceea ce iti propui iti reuseste. Ai de gand sa rezolvi toate lucrurile pe care le-ai avut in stand by pana acum.

related posts

Modifică setările cookies