Horoscop zilnic 26 octombrie 2016. Racii semneaza documente importante, iar Sagetatorii au un program incarcat


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 octombrie 2016.


BERBEC

Incepi sa crezi ca un coleg de munca iti blocheaza toate incercarile de a pune pe roate un proiect important. Va fi foarte greu pentru tine sa demonstrezi ca cineva este impotriva ta, asa ca trebuie sa ai grija cum pui problema in fata superiorilor. 

TAUR

Un membru al familiei sau o prietena te copleseste cu problemele pe care le are. Eviti cu gratie absolut orice nu te priveste si esti cat se poate de egoista, cel putin in aceasta privinta. Te gandesti la binele tau emotional si duci ziua la bun sfarsit cu brio.

GEMENI

Esti putin profitoare si incerci sa obtii tot ce se poate de la oamenii din jur. Desi ai ceva rezerve privind relatia ta, ar trebui sa te gandesti mai bine inainte de a face vreun pas important. Azi sunt sanse sa primesti o propunere tentanta din partea iubitului.

RAC

Azi e foarte posibil sa semnezi niste documente importante. E foarte posibil sa tii toate aceste reusite ascunse de cei din jur daca vrei sa pastrezi cat mai mult confidentialitatea proiectului extra-job in care te-ai implicat.

LEU

Chiar daca simti ca unele lucruri nu merg in directia dorita de tine, nu insemna ca trebuie sa renunti. E cazul ca mai pe seara sa incerci sa te relaxezi dupa aceste zile pline si sa acorzi ceva mai multa atentie sanatatii.

FECIOARA

Esti foarte eficienta azi. In plus, ai putea descoperi accidental un secret bine pastrat. Relaxeaza-te si amesteca-te in multime, pentru a nu atrage atentia asupra ta si a noilor detalii pe care le stii despre niste colegi de birou.

BALANTA

Ai asteptari nerealiste de la locul de munca si de aici iti vor veni si ceva dezamagiri. Ar fi bine ca azi sa nu actionezi decat intr-un mod mai simplist si direct. Nu incerca sa complici lucrurile mai mult decat sunt deja daca nu vrei sa sfarsetsi ziua in tensiune.

SCORPION

Ii obosesti pe ceilalti vorbind continuu numai despre tine sau problemele tale. Ar fi bine sa fii mai retinuta si sa ii accepti pe cei din jurul tau exact asa cum sunt pentru ca doar asa vei avea de castigat.

SAGETATOR

Ai un program incarcat, plin de tot felul de intalniri si planuri care trebuie sa fie derulate cat mai repede. Poate ca nu vei reusi sa multumesti pe toata lumea, dar nici nu te vei lasa batuta cu una, cu doua.

CAPRICORN

Este o zi in care iti poti exprima aprecierea si dragostea pentru cei care conteaza intr-adevar pentru tine. La locul de munca ar fi bine sa spui exact ceea ce gandesti, chiar daca pot exista repercursiuni, nu neaparat asupra ta.

VARSATOR

Iti doresti foarte mult ca lumea sa recunoasca tot ceea ce ai realizat. Contributia ta o consideri exterm de speciala si ceri din rasputeri atentie. Simti nevoia de siguranta, mai ales financiara si pentru asta vei face orice.

PESTI

Azi este timpul sa descoperi lucruri noi si e cazul sa o faci impreuna cu cineva care te va ajuta foarte mult in explorarea ta. E bine ca iesi un pic din rutina ta normala si faci lucruri pe care pana acum nu le-ai fi putut face. 

related posts

Modifică setările cookies