Horoscop zilnic 26 octombrie 2017. Taurii se axeaza pe viata profesionala, Racii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 octombrie 2017.


BERBEC

Astazi este o zi pe care ti-ai ales-o pentru odihna. Cineva apropiat iti va distrage atentia, iar tu vei fi nevoita sa consumi mai multa energie decat te-ai fi asteptat, pentru a-i da o mana de ajutor. Incearca sa nu te arati nemultumita.

TAUR

Daca in ultima perioada ai fost preocupata de relatia ta romantica, astazi lucrurile se schimba si te vei concentra mai mult pe locul de munca. O promovarea iti bate la usa si nu esti deloc dispusa sa creezi vreo impresie gresita in aceasta perioada.

GEMENI

Este o zi buna pentru a-ti intemeia o noua relatie de munca,  care te va ajuta sa-ti imbunatatesti pozitia profesionala, in viitorul apropiat. Esti deschisa la diverse discutii definitorii pentru viitorul tau, iar starea ta energica si productiva se va simti de la departare.

RAC

Primesti o veste importanta, pe care simti nevoia sa o impartasesti cu cei apropiati. Vei fi surprinsa sa vezi ca o relatie mai putin placuta din trecut capata astazi un aspect pozitivsi ca persoana respectiva nu a avut intentii negative niciodata.

LEU

Sunt sanse ca ziua de astazi sa te surpinda indragostita. Un val de pasiune te-a acaparat inca de la prima ora a diminetii asa ca nu te impune. Lasa lucrurile sa urmeze cursul lor natural si poate chiar vei reusi sa iti surprinzi placut partenerul.

FECIOARA

Astazi creezi o conexiune pozitiva cu cineva pe care abia l-ai intalnit. Gaseste o cale sa te faci observata, iar aprecierile celorlalti nu vor inceta sa apara, in special cele ale persoanei care ti-a captat atentia.

BALANTA

Astazi simti nevoia de mai multa activitate fizica, dar si psihica. Incepe chiar acum sa scrii un jurnal despre lucrurile pe care ti-ar placea sa le faci zilnic. Iesi la o plimbare in parc sau fa-ti un abonament la sala, e timpul sa iesi din rutina!

SCORPION

Beneficiezi astazi de o energie suplimentara pe care o investesti in activitatile personale. Nu lasa pe nimeni sa-ti invadeze spatiul personal cu ganduri sau actiuni negative. Esti usor vulnerabila cand vine vorba de starea ta de spirit.

SAGETATOR 

Dragostea si prietenia iti aduc astazi pace in suflet. Petreci timpul impreuna cu oamenii la care tii, iar la sfarsitul zilei vei fi recunoscatoare pentru aceasta zi minunata, in care actiunea principala a fost sa te relaxezi.

CAPRICORN

Astazi cineva va dori sa afle mai multe lucruri despre tine si te va asalta cu intrebari. O sa simti ca are un interes ascuns, insa stai fara grija, este doar dornica sa te cunoasca mai bine, pentru ca, cel mai probabil, te place.

VARSATOR

Astazi este o zi buna pentru tine. Noi oportunitati iti vor atrage atentia, iar sentimentele confuze pe care le aveai pana acum, in diverse probleme, par sa se clarifice. Depinde doar de tine caror lucruri vrei sa nu sa dai curs.

PESTI

Daca in ultima perioada te-ai simtit mai retinuta, astazi esti de neoprit. Prietenii tai vad in tine un om plin de idei si vei fi prima persoana la care vor veni sa ceara sfaturi. Ai multa incredere in tine si un spirit de lider dezvoltat.

related posts

Modifică setările cookies