Horoscop zilnic 26 septembrie 2017. Gemenii au o zi plina de intamplari inedite, iar Varsatorii primesc o veste 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 septembrie 2017.


Berbec 

Ziua de astazi este plina de studiu si invataminte. Simti nevoia sa afli lucruri noi si sa alegi o noua directi, profesional sau legat de hobbyurile pe care le ai.

Taur 

Simti ca ai nevoie de mai mult timp liber pentru tine, asa ca astazi tu esti singura persoana de care te ocupi. Starea ta emotionala nu este prea buna, iar tu nu accepti sa iti pierzi pozitivitatea, ceea ce este un lucru foarte bun. 

Gemeni 

Inca de dimineata, ziua aceasta pare una iesita din comun, pentru tine. Te lovesti de tot felul de lucruri noi, care te provoaca si te fac sa iesi din zona de comfort pe care o adori. Cumva, ziua aceasta iti pare buna, la finalul ei.

Rac 

Vrei mereu sa fii pe placul celor din jur si incerci sa-i multumesti pe toti, insa putini par sa si aprecieze eforturile pe care le faci. Astazi, acest lucru iese in evidenta mai mult decat oricand, din pacate.

Leu 

Poti avea parte de o bucurie, legata de partenerul tau de viata sau de un membru al familiei.Era si timpul, pentru ca a trecut ceva vreme de cand nu ati mai petrecut timp de calitate impreuna. 

Fecioara 

Te gandesti sa incepi niste activitati zilnice mai neobisnuite pentru tine. Simti ca ceea ce faci acum, intr-o zi obisnuita din viata ta, nu este suficient pentru a te face fericita, asa ca iei masuri.

Balanta 

Singurul lucru bun din din aceasta zi iti pare faptul ca nu esti inconjurata de multe persoane si apuci sa iti tragi sufletul, cat de cat. Nu ai deloc energie sa te implici in activitatile pe care le faci in mood obisnuit, ba chiar tinzi sa le tot amani.

Scorpion 

E nevoie sa iti pui mintea la contributie si sa vii cu noi idei, cel mai probabil legate de serviciul pe care il ai. Incearca sa iei in calcul si faptul ca nu lucrezi singura si ca un bun lider cere opinia echipei sale inainte de a lua decizii.

Sagetator 

Ai o zi plina! Primesti o multime de responsabilitati noi, care iti pot da batai de cap foarte mari de cap si care te forteaza sa iti faci o organizare amanuntita in responsabilitatile pe care le ai. 

Capricorn

Nu esti deloc deschisa, in ultima perioada, iar din cauza problemelor de comunicare, te poti confrunta cu diferite divergente, atat in cercul de prieteni cat si in familie. Evita sa iti mai impui punctul de vedere.

Varsator 

In sfarsit, lucrurile par sa se imbunatateasca in viata ta. Este posibil sa-ti gasesti in sfarsit un loc nou de munca sau un nou apartament, ceva care sa revitalizeze rutina in care ai intrat in ultima perioada. Primesti o veste buna, care iti da curajul sa te avanti in lucruri noi, proaspete. 

Pesti

Exista o persoana speciala in viata ta, insa in ultima perioada nu i-ai acordat prea multa atentie. Gandeste-te la cum te-ai simti tu daca ai fi neglijata si incearca sa schimbi ceva la asta.

related posts

Modifică setările cookies