Horoscop zilnic 27 aprilie 2015. Racii au probleme la job, iar Leii au o zi linistita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 aprilie 2015.


BERBEC

Inceputul de saptamana nu este unul prea fericit pentru tine, tinand cont ca primesti niste vesti proaste din partea rudelor si esti nevoita sa rezolvi niste probleme in acest sens. 

TAUR

Astrele sunt de partea ta, de aceea ar fi indicat sa profiti de aceasta situatie si sa iei o hotarare pe care ai amanat-o pana acum. 

GEMENI

Te-ai saturat de toate problemele medicale cu care te-ai confruntat in ultima vreme, asa ca astazi mergi la doctor pentru un consult amanuntit si niste analize. 

RAC 

Incepi ziua cum nu se poate mai rau, tinand cont ca te certi cu una dintre colegele de la job, iar pana la sfarsitul programului nu reusesti sa rezolvi problema. 

LEU

Ai parte de o zi destul de linistita, in care iti rezolvi majoritatea problemelor de la job, iar seara iesi in oras cu prietenii.

FECIOARA

Esti impresionata de problema unei colege de la job, asa ca te hotarasti sa o ajuti, iar in prima instanta ii imprumuti o suma de bani.

BALANTA

Astazi pare sa fie ziua ta norocoasa, tinand cont ca superiorii iti fac o surpriza si te anunta ca ai primit un proiect important pentru coordonare.

SCORPION

Ai nevoie de un sfat in ceea ce priveste o decizie profesionala, asa ca apelezi la ajutorul unui prieten de incredere pentru a te ajuta.

SAGETATOR

Nu intelegi de ce toata lumea este astazi destul de secretoasa in jurul tau pana seara cand descoperi ca ti-a fost organizata o petrecere surpriza. 

CAPRICORN

Ai muncit atat de mult in ultima perioada incat astazi nici nu te prea poti bucura de ziua libera de care ai parte, asa ca te relaxezi acasa. 

VARSATOR

Esti stresata din cauza unui proiect pe care nu reusesti sa-l predai la timp, de aceea astazi nu esti intr-o dispozitie prea buna si nici nu cooperezi cu cei din jurul tau. 

PESTI

Dupa o zi linistita la job, seara este dedicata in totalitate tie si partenerului tau. Iesiti in oras la un film, apoi petreceti clipe deosebite la o cina romantica. 

related posts

Modifică setările cookies