Horoscop zilnic 27 august 2014. Racii impresioneaza la locul de munca, iar Leii iau o pauza


Varsatorii ii fac o surpriza persoanei iubite, iar Fecioarele primesc o suma de bani neasteptata. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 25 - 31 AUGUST 2014

BERBEC

Ai parte de o zi linistita, in care nu ti se intampla prea multe lucruri inedite. La job iti continui proiectele, iar seara probabil vei iesi impreuna cu prietenii in oras.

TAUR

Primesti o veste proasta din partea rudelor care iti strica dispozitia si iti da programul peste cap. Esti nevoita sa pleci din oras, asa ca iti amani planurile pe care ti le facusei pentru urmatoarele zile.

GEMENI

Incerci sa te incarci cu energie pozitiva dupa o perioada in care ai avut tot felul de probleme, o seara cu prietenii fiind ceea ce ai nevoie pentru a-ti reveni.

RAC

Te concentrezi mai mult decat ar trebui pe un proiect de la munca, asa ca uiti de programul pe care ti-l facusei alaturi de partenerul de viata. De aceasta data te va ierta, insa nu intrece masura. 

LEU

Te hotarasti ca este momentul sa iei o pauza si, pentru ca ai niste zile libere de la munca, iesi la plimbare in parc sau ramai acasa unde te relaxezi si te uiti la seriale. 

FECIOARA

Primesti o suma de bani neasteptata care te ajuta sa-ti reconsideri cheltuielile pe care le aveai de facut. Reusesti sa-ti platesti o parte din datorii si sa-i cumperi un cadou persoanei iubite.

BALANTA

Ai parte de o zi incarcata, cu multe lucruri de rezolvat la locul de munca, dar si pentru cei dragi. Nu reusesti sa iti organizezi asa cum trebuie timpul, de aceea vei avea probleme in finalizarea treburilor.

SCORPION

Esti intr-o dispozitie de zile mari si debordezi de energie pozitiva, fapt care ii va determina pe cei din jur sa fie la fel de veseli si bine dispusi ca si tine.

SAGETATOR

Ai ghinionul unor cheltuieli neprevazute si incerci sa gasesti o varianta pentru a rezolva aceste probleme fara sa-ti faci o gaura prea mare in buget, mai ales ca urmeaza sa pleci pentru cateva zile in concediu.

VARSATOR

Te gandesti sa-i faci o surpriza persoanei iubite, asa ca pregatesti o cina romantica la voi acasa sau iesiti in oras la o plimbare pe malul unui lac sau intr-un loc drag voua.

CAPRICORN

Te straduiesti sa inchei un proiect care ti-a acaparat toata atentia in ultima perioada, iar astazi se pare ca este ziua in care vei reusi sa-l duci la bun sfarsit. 

PESTI

Nu prea reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut la locul de munca, iar problemele pe care le ai si pe plan personal iti creeaza o stare de disconfort.

related posts

Modifică setările cookies