Horoscop zilnic 27 august 2017. Leii au o zi incarcata, iar Pestii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 august 2017.


BERBEC

Astazi ti se intampla ceva ce nu ti se intampla prea des. Mai exact, poti simti o atractie aparte fata de o persoana noua din viata ta si chiar daca nu ii dai curs, intamplarea te preocupa peste masura. Mai ales daca esti deja implicata intr-o relatie serioasa.

 

TAUR

Astazi onorezi o invitatie la un eveniment la care participa multe persoane din mediul tau obisnuit. Nu poate insemna decat o zi de party si tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de ceea ce are ea sa iti ofere.

 

GEMENI

Esti pusa pe fapte mari si nimic nu te opreste din drumul tau. Mai exact, te apuci de redecorat sau de rearanjat diverse aspecte ale caminului tau, iar asta ii poate scoate din minti pe cei care locuiesc cu tine. N-ar strica deloc sa le mai ceri si lor parerea din cand in cand. In felul acesta, nu ar mai fi atat de deranjati de agitatia pe care o creezi.

 

RAC

Un prieten te roaga sa ii acorzi ajutor si sa te alaturi unui proiect pe care il are. Poate fi vorba despre ceva ce nu ai mai facut pana acum si tocmai de aceea poti avea indoieli daca sa accepti sau nu. Tine insa cont ca rugamintea vine de la o persoana importanta pentru tine.

 

LEU

Leii au o zi destul de incarcata pentru weekend, iar asta se datoareaza faptului ca au facut unele promisiuni fata de cineva drag. Acum trebuie sa se tina de cuvant si ziua lor de duminica este dedicata acestui lucru.

 

FECIOARA

Ti se deschid noi cai de comunicare cu cei din jurul tau. In ciuda faptului ca au existat mici conflicte in cercul de prieteni pe care il ai, astazi duceti la capat un plan stabilit mai demult si lucrurile par sa iasa mult mai bine decat te-ai fi asteptat. Toata lumea pare sa fi trecut peste cearta.

 

BALANTA

Scoti la iveala partea aventuroasa din tine si te implici in activitati care nu iti stau in obicei. Fie mergi la catarat pe munte, la sarit cu parasuta sau la facut scufundari. In orice caz, planurile pentru aceasta zi te incanta si te ingrozesc in egala masura.

 

SCORPION

Din fericire pentru tine, esti anuntata de o neasteptata vacanta. Cel mai probabil, weekend-ul tau se prelungeste dintr-un motiv sau altul, iar asta iti permite ca astazi sa lenevesti cat poti de mult si sa te odihnesti mai mult decat ai fi sperat.

 

SAGETATOR

Ai parte de o zi mai mult decat productiva, care te surprinde chiar si pe tine. Iti trec prin minte o multime de idei si vrei sa ii implici si pe cei dragi in planurile tale. Intreaga zi se concentreaza in jurul discutiilor pe care le vei avea cu cei apropiati despre viitor.

 

CAPRICORN

Incercai de mult timp sa revezi o prietena iar astazi ai, in sfarsit, ocazia aceasta. Iesi la o plimbare si petreci cateva ore intr-o companie placuta iar asta te umple de energie pentru toata saptamana plina care ti se asterne in fata.

 

VARSATOR

Simteai de ceva timp nevoia ca munca pe care ai depus-o pana acum sa iti fie recunoscuta, ceea ce se poate intampla chiar de astazi, cand un superior sau un coleg iti da o veste buna legata de urmatoarele proiecte.

 

PESTI

Asteptai de mult timp ocazia de a invata ceva nou, iar astazi afli ca ti se ofera o oportunitate. Chiar daca vestile sunt mai degraba legate de job, nu te supara deloc sa primesti o astfel de veste buna in weekend.

related posts

Modifică setările cookies