Horoscop zilnic 27 februarie 2015. Gemenii iau o decizie importanta, iar Varsatorii se confrunta cu probleme de sanatate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste horoscopul pentru 27 februarie 2015. 


BERBEC

Urmeaza un sfarsit de saptamana pe care ti l-ai programat in asa fel incat sa te relaxezi dupa cateva saptamani in care ai muncit peste program. 

TAUR

Desi ar fi trebuit sa ai parte de o zi linistita, in care sa iti rezolvi problemele de la munca, planurile iti sunt date peste cap de o veste primita din partea rudelor. 

GEMENI

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional, iar asta iti da multe batai de cap. Incearca sa te consulti cu cineva apropiat, pentru a afla o parere din exterior. 

Citeste si: Ce sa NU II SPUI si sa NU II FACI niciodata partenerului...in functie de zodie! Ce il enerveaza cel mai tare

RAC

De cateva zile incerci sa mediezi o cearta aparuta la locul de munca, insa nu pari sa ai vreun succes, iar astazi situatia devine si mai tensionata din aceasta cauza. 

LEU

Trebuie sa faci niste cumparaturi urgente deoarece in week-end mergi la ziua unui prieten, asa ca intreaga zi o petreci prin magazine. 

FECIOARA

Ai parte de o zi linistita, in care nu se intampla nimic special, la job iti rezolvi majoritatea treburilor, iar seara o petreci in oras, in compania prietenilor. 

Citeste si: Ce sanse ai sa te casatoresti in acest an in functie de zodie

BALANTA

Pentru ca se apropie 1 Martie, partenerul de viata ti-a pregatit o surpriza deosebita, asa ca astazi iti pregatesti bagajele pentru a petrece un week-end romantic. 

SCORPION

Ai de rezolvat niste probleme financiare, iar astazi se pare ca astrele sunt de partea ta, deoarece primesti o suma de bani importanta cu ajutorul careia mai achiti din datorii. 

SAGETATOR

Intreaga zi ti-o dedici rasfatului propriu, mergi la un salon de infrumusetare, poate chiar si la masaj, lucruri pe care le meriti, tinand cont ca ai avut o saptamana dificila. 

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

CAPRICORN

Te-ai saturat de felul in care evolueaza viata ta, iar o intamplare de astazi, de la locul de munca, iti intareste si mai mult convingerea ca trebuie sa faci niste schimbari. 

VARSATOR

Incerci sa inchei cu bine aceasta zi, dar tinand cont ca te confrunti cu o raceala destul de puternica, sansele sunt destul de mici.  

PESTI

Urmeaza sa participi la un eveniment important din familia ta in acest week-end, de aceea astazi incerci sa gasesti tinuta perfecta cu care sa te imbraci. 

related posts

Modifică setările cookies