Horoscop zilnic 27 februarie 2017. Leii primesc noi responsabilitati, iar Capricornii fac o schimbare majora


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 februarie 2017.


BERBEC

Astazi poti invata o multime de lucruri noi daca esti foarte atenta in jurul tau. In egala masura, trebuie sa te tii de planul pe care ti l-ai facut si sa nu te abati de la responsabilitatile tale clare. Daca vrei sa faci ceva nou, trebuie sa iti rupi din timpul liber.

TAUR

Intalnesti una sau mai multe persoane noi care ti se par foarte interesante si pe care ti-ar placea sa le revezi curand. Nu ar strica sa iti faci planuri noi cu oameni noi ca sa iesi pas cu pas din rutina obositoare in care ai intrat.

GEMENI

Daca nu esti atenta la modul in care iti exprimi parerile, poti rani sentimentele cuiva apropiat si il poti face sa creada ca ii subestimezi inteligenta. Tine cont ca o minciuna, oricat de mica ar fi ea, atrage dupa sine multe altele.

RAC 

Este un lucru cunoscut acela ca poti da dovada de o bunatate mult mai mare fata de alti nativi. Tocmai de aceea, acestia tind sa profite de tine si sa te incarce cu o mare parte din problemele lor pentru simplul fapt ca esti la indemana.

LEU

Primesti o multime de responsabilitati noi care iti pot da batai de cap foarte mari daca nu te organizezi inca de dimineata. Incearca sa nu lasi pe mai tarziu ce poti face acum pentru ca tot ceea ce ai de facut te va ajunge din urma.

FECIOARA 

Astazi simti nevoia sa te ocupi doar de tine si de necesitatile tale. Ai o necesitate constanta de nou si de proaspat, asa ca vei incerca sa te indepartezi putin de activitatile tale obisnuite si as inveti lucruri noi. Cine stie, poate chiar iti descoperi un hobby.

BALANTA

Cineva apropiat tie te face sa simti ca ceea ce ii oferi nu este de ajuns si ca te afli in situatia de a dovedi ca poti mai mult. Este cazul sa iti aduni toate resursele pentru a ii arata partenerului de viata sau unui prieten foarte bun ca este atat de important pe cat ii spui.

SCORPION

Daca iti pui mintea la contributie, vei reusi sa iti inchei responsabilitatile de la scoala sau de la locul de munca in prima parte a zilei, iar pe a doua ti-o poti dedica in intregime tie. Simti nevoia de un rasfat, poate o sesiune de cumparaturi sau o iesire cu prietenii. In orice caz, vrei sa faci ceva diferit.

SAGETATOR 

Ai senzatia ca cineva din grupul de persoane din care faci parte incearca sa te duca de nas intr-o anumita situatie. Urmeaza-ti instinctele si spune-i ceea ce te deranjeaza pentru a fi sigura ca acest lucru nu se va mai repeta.

CAPRICORN 

Incepi o serie de activitati noi care nu sunt neaparat pe placul tau, dar pe care esti dispusa sa ti le insusesti. Sunt mari sanse ca ziua de astazi sa se incheie mai bine decat te-ai asteptat.

VARSATOR 

Te simti plina de energie si te implici in tot felul de lucruri pe care in mod obsinuit pe eviti. Asta nu iti face deloc rau, ba din contra, te poate ajuta sa descoperi cateva activitati care ti se potrivesc ca o manusa.

PESTI

Te aventurezi in ceva nou si complet diferit fata de pana acum si lasi la o parte partea pragmatica a personalitatii tale. Simti nevoia sa iesi din cotidian, chiar daca asta inseamna sa lasi deoparte problemele tale si sa te implici in ale altora.

related posts

Modifică setările cookies