Horoscop zilnic 27 ianuarie 2015. Scorpionii primesc o veste buna, iar Varsatorii au probleme de sanatate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 ianuarie 2015.


Citeste si: HOROSCOPUL SAPTAMANII 26 ianuarie- 1 februarie 2015

BERBEC

Se anunta a fi o zi dificila, in care trebuie sa dati explicatii la locul de munca pentru niste intarzieri pe care le-ati avut la cel mai recent proiect la care ati lucrat.

TAUR

Astrele nu sunt de partea voastra astazi, de aceea trebuie sa aveti grija la actiunile pe care le faceti, mai ales la locul de munca, acolo unde sunteti predispuse sa va enervati mai repede decat ar trebui.

Citeste si: Compatibilitatea ta si a iubitului in functie de zodie. Afla daca va potriviti cu adevarat

GEMENI

Dispuneti de foarte multa energie, ceea ce va determina sa va dedicati ziua catorva activitati pe care le-ati amanat in ultima vreme.

RAC

Nu se anunta o zi prea fericita pentru voi, mai ales ca inca de dimineata va certati cu partenerul de viata dintr-un motiv copilaresc, iar la locul de munca nu reusiti sa va concentrati cum trebuie. 

LEU

Sunteti implicate fara voia voastra intr-o discutie aprinsa de la job, iar acest lucru va creeaza o dispozitie neplacuta, care va strica intreaga zi. 

Citeste si: Top 5 zodii care vor avea succes pe plan profesional in 2015

FECIOARA

Pentru voi este o zi obisnuita, in care lucrurile evolueaza de la sine, fara a se produce modificari majore in programul cotidian, seara urmand sa o petreceti alaturi de prieteni, in oras. 

BALANTA

Oboseala acumulata in ultima perioada incepe sa-si spuna cuvantul, iar astazi se pare ca se simte mai mult ca niciodata, asa ca ar fi indicat sa nu exagerati cu activitatile. 

SCORPION

Primiti o veste buna din partea superiorilor care va apreciaza eforturile depuse in ultimul timp si va propun pentru o promovare sau chiar o marire de salariu. 

Citeste si: Cat e de mincinos in functie de zodie? Leul, pe primul loc in topul celor mai nesincere zodii. Afla ce zodie nu poate minti deloc

SAGETATOR

Ati avut incredere in apropiati, iar acestia se pare ca v-au dezamagit, lucru pe care il veti afla astazi, tocmai cand aveati nevoie mai mult ca oricand de ajutorul lor. 

CAPRICORN

Ati inceput cu stangul ziua, iar lucrurile par sa va mearga prost pe parcursul ei, mai ales la locul de munca unde aveti numeroase divergente cu colegii cu care lucrati la un proiect. 

VARSATOR

Vizita la medic pe care ati amanat-o in ultimele saptamani pare sa devina prioritara, mai ales dupa ziua de astazi in care v-ati simtit foarte rau. 

PESTI

Sunteti hotarate sa faceti o schimbare in viata voastra, de aceea va faceti o programare la salon sau cosmetica, dornice pentru o noua infatisare la inceput de an. 

related posts

Modifică setările cookies