Horoscop zilnic 27 ianuarie 2016. Berbecii sunt egoisti, iar Gemenii vor sa isi dovedeasca iubirea fata de partener


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 ianuarie 2016

Tag-uri:

BERBEC

Astazi dai dovada de egosim si te gandesti numai la binele tau. Faci niste lucruri care ii fac pe cei din jur sa iti conteste bunele intentii, insa tu nu pui la suflet reactiile lor sfidatoare. Iti urmaresti interesul.

TAUR

Este o zi in care poti dovedi de ceea ce esti in stare, insa este important sa ai incredere in tine. Atata timp cat crezi cu adevarat in sansa ta, nu iti sta nimeni si nimic in cale. Profita de moment.

GEMENI

Esti hotarata sa il faci pe partenerul tau sa isi dea seama cat de mult il iubesti. Astazi el este pe primul loc in viata ta si faci tot ce se poate ca sa fie el fericit. Incearca totusi sa nu il sufoci cu "atentia" ta.

RAC

Esti total iesita din rutina ta zilnica si lucrul acesta te bulverseaza complet. Incerci sa te "redresezi" din mers, insa dai dovada de stangacie si mai rau complici lucrurile.

LEU

Ai parte de o zi extrem de solicitanta, in care nervii tai sunt intinsi la maxim. Nervozitatea nu te va ajuta insa sa iti rezolvi problemele, ci doar ti le complica. Cheia e sa ramai cat mai calma si sa nu te impacientezi.

FECIOARA

Esti intr-o dispozitie foarte buna, lucru care te face remarcata la job si si in gasca ta de prieteni. Optimismul tau este molipsitor, iar energia de care dai dovada te ajuta sa realizezi tot ceea ce iti propui.

BALANTA

Nu esti prea sociabila astazi si lucrul asta ii tine pe oameni la distanta. Eviti conversatiile contradictorii si orice situatie care ti-ar putea complica existenta. Astazi iti doresti sa fii invizibila.

SCORPION

Astazi nu iti iese mare lucru din ceea ce iti propui, insa nu este un motiv de panica si nimic din ceea ce ai "stricat" nu este de nereparat. Gandeste-te ca este si maine o zi in care poate vei fi mai inspirata. Important este sa nu iti pierzi speranta,

SAGETATOR

Ai parte de o zi linistita, in care nimic nu te perturba din rutina ta zilnica. Reusesti sa iti duci la bun sfarsit treburile zilnice si iti mai ramane si putin timp liber pentru recreere. Din pacate, nimic nu te mai multumeste si la finalul zilei ramai cu senzatia ca nu ai realizat nimic notabil.

CAPRICORN

Dupa o lunga perioada de timp in care ai muncit pe branci, incep sa se vada si rezultatele. Pe langa satisfactia personala, primesti si o recompensa din partea sefilor. 

PESTI

Ai parte de o dezamagire in iubire, prietenie sau afaceri. E posibil sa-ti anulezi planurile de vacanta chiar, ceea ce te va nemultumi profund. Nu-ti face noi prieteni azi intrucat nu vor fi relatii stabile, de lunga durata.

related posts

Modifică setările cookies